Search
Close this search box.

Močno pijan in agresiven vlamljal, kradel ter večkrat kršil javni red in mir

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje je včeraj
poklicalo 237 občanov. 271 klicev je bilo interventnih. Eden nujen.

Najbolj izstopajočo kršitev javnega reda in miru so policisti obravnavali na Koroškem, kjer so dvakrat v enem dnevu pridržali kršitelja, ki se je pod vplivom alkohola in prepovedanih drog nesramno vedel in grozil občanom.

V Slovenj Gradcu so namreč v dopoldanskih urah do streznitve pridržali 33-letnega moškega, ki je močno pijan kršil javni red in mir ter poskušal vlomiti v več vozil. Mimoidoče je zmerjal in žalil ter se agresivno vedel.

V poznih večernih urah so policisti taistega nepridiprava, ki je pod vplivom prepovedanih drog na območju Prevalj grozil občanom, znova pridržali. Pri sebi je imel tudi nekaj stvari, ki jih pred tem ukradel iz vozil v Slovenj Gradcu. Naknadno so bili obveščeni, da ga je v jutranjih urah občan zalotil tudi v svoji stanovanjski hiši. 33-letniku so zaradi kršitev javnega reda in miru izdali plačilna naloga, zaradi suma storitve kaznivih dejanj tatvine pa ga bodo tudi kazensko ovadili.

Prav tako je v Slovenj Gradcu neznanec iz dveh odklenjenih vozil ukradel štiri sončna očala, pulover, polnilec za telefon in nekaj gotovine.

Vir: PU Celje

Dogodki