Search
Close this search box.

Mlado koroško podjetje, ki nudi prevoze tudi izven naših meja

HOP prevozi, mlado podjetje iz Slovenj Gradca, ki poskrbi za ugoden in učinkovit skok s točke A na točko B.

Dejan Kerš iz podjetja HOP prevozi skupaj s sodelavci izvaja kombi prevoze po celotni centralni in vzhodni Evropi. Pri njihovem podjetju lahko kombi najamete samostojno ali skupaj z njihovim šoferjem. Poleg omenjenega pa nudijo tudi dostavo tovora iz trgovine Ikea ter pomagajo pri selitvah. Kerš pravi, da so njihove ključne prednosti hitrost, zanesljivost ter izkušenost voznikov.

Kerš nam pojasni, da so HOP prevozi nastali z željo po zagotavljanju maksimalno kakovostne storitve prevozov v zelo hitrem času. Trenutno so v podjetju poleg direktorja zaposleni še trije vozniki: “Naš dolgoročni cilj je, da se razširimo, zaposlimo še kakšnega voznika,okrepimo naš vozni park”.”

Njihovi vozniki pa so bili aktivni tudi v času epidemije novega koronavirusa, saj so v sodelovanju s kriznim štabom MO Slovenj Gradec v Slovenj Gradcu prostovoljno dostavljali živila starejšim občanom in ljudem iz rizičnih skupin. 

Več informacij o podjetju in najemu vozil najdete na njihovi Facebook ter spletni strani, na telefonski številki +386 40 892 262 ali na info@hop-prevozi.si.

Dogodki