Mladinski svet Ravne sprejel program dela za letošnje leto. Prioriteta še vedno 3. razvojna os

993398_569550943093027_333333732_n

Mladinski svet Ravne na Koroškem je že skoraj 7 let krovna mladinska organizacija na Ravnah. Minuli ponedeljek so na zboru člani pregledali dosedanje delo in začrtali smernice za prihodnost.

Izvolil so člane upravnega in nadzornega odbora za prihodnji dve leti. Za mandatno obdobje 2018-2020 so bili v upravni odbor izvoljeni: Aljaž Verhovnik (predsednik), Matevž Klobučar (podpredsednik), Danijel Jelušič (generalni sekretar), Alen Šapek in Tara Ledinek (oba člana upravnega odbora). V nadzorni odbor so bili izvoljeni Andraž Lečnik, Gašper Kogelnik in Vid Vaukan.

Zbor članov je sprejel tudi poročilo o delu MSR v letu 2017 ter sprejel program dela za leto 2018. Tudi v tem letu ostaja glavna aktivnost mladinskega sveta projekt »Mladinska iniciativa za 3. razvojno os«. V program so vključili še projekt »MSR šport«, ki daje poudarek gibanju in zdravemu načinu prehranjevanja mladostnikov.

Program obsega tudi novelacijo strategije za mlade v občini Ravne na Koroškem. Zbor članov je tudi odločil, da bo letos decembra organiziran že 4. Miklavžev tek po CIK-CAKU.

 

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.