Search
Close this search box.

Mlada Anissa iz Prevalj navdušuje s čutno ljubezensko balado “Korak v nebo”

Čudovita ljubezenska balada izpod peresa Anise Marin Felle navdušuje poslušalke in poslušalce.

Mlada, komaj 14-letna Anisa Marin Felle iz Prevalj je nedavno izdala čutno ljubezensko balado pod umetniškim imenom Anissa, ki govori o ljubezenski zgodbi z lepim sporočilom, čeprav se ljubezen ni izšla, življenje gre naprej.

Anisa pravi, da je ljubezen do petja prisotna že od malih nog. Svoje pevske talente razvija pod mentorstvom Klemna Gorenška v glasbeni šoli Ravne na Koroškem ter pri mentorki Nastji Gabor v glasbenem centru BALU.

Njena najnovejša skladba, čudovita balada, je izšla skupaj z videoposnetkom, v katerem Anissa izraža svoje globoko čustveno sporočilo. Pesem je nastala iz Anissine osebne ljubezenske zgodbe, ki se ni iztekla po pričakovanjih. Opisuje propadlo ljubezen in pomembnost tega, da v življenju gremo naprej, odpremo srce novim ljudem in priložnostim ter ponovno zaživimo polno življenje.

Čudovito balado si lahko ogledate v videoposnetku.

O nastanku pesmi Korak v nebo, je Anissa povedala:Pesem je nastala v solzah 14. junija 2023 ponoči, ko nisem mogla zaspati in sem si samo zapisovala besede ter povedi in očitno je kar dobro izpadlo. Napisana je iz moje osebne ljubezenske zgodbe, ki se ni izšla. Govori o neki propadli ljubezni in o tem, kako ni vse črno belo in kako je v življenju treba iti naprej, dati priložnost novim ljudem in novim stvarem in spet zaživeti v življenje. Prav tako je tudi spot prikazan, kako moraš nehati jokati, ter samo iti naprej in se predati življenju.”

Za glasbo in aranžma pesmi je poskrbel Marko Marin – NiGht(M) v sodelovanju z Anisso in Aleksandrom Skitekom. Pri izvedbi pesmi je sodeloval tudi Aleš Uršej na kitari in Denis Vrtič na klaviaturah. Mix in master pesmi je delo Marka Marina – NiGht(M), za videospot pa je poskrbel Gal Kotnik, snemanje pa je potekalo v Dnevni Sobi Studiu in na Kopah.

Anissina ljubezenska balada s svojo iskrenostjo, čustvenostjo in močno sporočilnostjo navdušuje poslušalce

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
Čudovita ljubezenska balada izpod peresa Anise Marin Felle navdušuje poslušalke in poslušalce.