Minister Hojs ob vladnem obisku Koroške pozval k uporabi aplikacije #OstaniZdrav

Minister za notranje zadeve Aleš Hojs je danes v okviru vladnega obiska Koroške regije obiskal tamkajšnje policijske postaje in pisarne ter nekdanji mejni prehod Holmec, ogledal pa si je tudi strelišče Žančani pri Slovenj Gradcu in se ustavil na stojnici #OstaniZdrav na Ravnah na Koroškem.
stojnica-Ostani-zdrav

Ob obisku stojnice #OstaniZdrav je minister Hojs pozval vse, naj si naložijo mobilno aplikacijo: »Že kar nekaj časa imam naloženo aplikacijo #OstaniZdrav. V vsem tem času nisem zaznal nobenega stika z okuženimi. To pomeni, da Slovenci te aplikacije še nismo naložili v zadostni meri. Vse pozivam, da to storijo. To je za naše in vaše zdravje.«

Koroška sicer sodi v območje Policijske uprave Celje, v regiji pa delujejo štiri policijske postaje: Dravograd, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem in Slovenj Gradec. V okviru policijske postaje Radlje ob Dravi delujeta policijski pisarni Podvelka in Muta, v okviru policijske postaje Ravne na Koroškem policijski pisarni Črna na Koroškem in Mežica, v okviru policijske postaje Slovenj Gradec pa policijska pisarna Mislinja.

Besedilo: www.gov.si – Ministrstvo za notranje zadeve

Preberi še:  V torek v Sloveniji potrdili manj okužb kot dan pred tem
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.