Search
Close this search box.

Mežiški hotel dobiva novo podobo. Moderna stanovanja so že naprodaj

V objektu, ki bo končan predvidoma konec leta 2019 oziroma v začetku leta 2020, bo 19 stanovanjskih enot različnih velikosti.

Hotel Lipa bo kmalu dobil novo podobo. Podjetje Baltić d.o.o. s Prevalj, ki je konec lanskega leta kupilo omenjeni hotel od gostinskega podjetja Peca, ga že preureja v stanovanjski objekt, v katerem bo 19 stanovanjskih enot različnih velikosti, niso pa pozabili niti na invalide.

V podjetju Baltić so povedali, da bodo nekdanji hotel preuredili v moderna nadstandardna in komfortna stanovanja, kvalitetne izvedbe, ki bodo energetsko varčna in narejena po zadnjih modnih trendih …

Stanovanja so namenjena prosti prodaji na trgu, vsa stanovanja bodo izključno za prodajo, možnost najema le teh ni predvidena.

Arhiv podjetja Baltić d.o.o.

V objektu, ki bo končan predvidoma konec leta 2019 oziroma v začetku leta 2020, bo 19 stanovanjskih enot različnih velikosti. Morebitni kupci imajo na voljo stanovanja v velikosti od 37 m2 do največjega stanovanja v velikosti 90 m2. Eno od teh pa je namenjeno invalidom.

V podjetju Baltić pravijo, da bo prodajna cena za kvadratni meter z DDV od 1.300 evrov naprej. Kot smo še izvedeli, so rezervacije že v teku, povpraševanje je ogromno in kar nekaj stanovanj je že rezerviranih.

Vse dodatne informacije glede nakupa stanovanj dobite TUKAJ.

Dogodki

V objektu, ki bo končan predvidoma konec leta 2019 oziroma v začetku leta 2020, bo 19 stanovanjskih enot različnih velikosti.