Mežiška občina prodaja zemljišče za gradnjo večstanovanjskega objekta (objektov)

Na spletni strani Občine Mežica je objavljena javna dražba za prodajo zemljišča št. 636/1, k. o. 889 – Mežica, ki leži v centru mesta (naselje Mežica) in je namenjeno gradnji večstanovanjskega objekta oziroma objektov.
l_364338_1

Občina Mežica preko javne dražbe prodaja atraktivno zemljišče v centru mesta, površine 3.193 m2. Dražba bo potekala v sredo, 24. 2. 2021, ob 12. uri v prostorih Občine Mežica. 

Kot so pojasnili na občini, želijo s prodajo zemljišča omogočiti ugodno gradnjo stanovanj, ki bi v Mežico privabila predvsem mlade družine. Zaradi svoje osrednje lege, bližine komunalne opreme (na severni strani poteka trasa javnega vodovoda, kanalizacijskega omrežja, plinovoda ter elektro kablovodov, nizkonapetostnega elektro omrežja in telekomunikacijskega omrežja) in ugodne prodajne cene zemljišča, je nakup odlična investicijska priložnost, dodajajo na občini.

Zemljišče obdaja tenis igrišče, na vzhodu Bargetova vila s parkovno ureditvijo, na skajnem SV pa prodajne hišice – tržnice. V neposredni bližini zemljišča je šola, vrtec, zdravstvena postaja, lekarna, trgovine ipd. 

V neposredni bližini predmetnega zemljišča bo občina uredila tudi novo dovozno cesto do bližnjega vrtca. V načrtu je celovita ureditev okoliškega novega centralnega mestnega predela, so pojasnili na Občini Mežica.

Vabljeni, da si ogledate celotno besedilo javne dražbe, ki ga najdete TUKAJ. Za morebitne dodatne informacije ali ogled zemljišča pokličite na 02 82 79 363 (Jana Horvat Tomaž).

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.