McDonald’s že skoraj v vseh regijah. Kdaj ga lahko pričakujemo na Koroškem?

McDonald's je morda najbolj znana svetovna veriga hitre prehrane, ki je že od leta 1993 prisotna tudi v Sloveniji. Njihove restavracije lahko obiščete v več slovenskih regijah. Korošcem najbližji restavraciji sta za enkrat v Velenju in v Mariboru. Mi pa smo preverili, kdaj lahko McDonald's pričakujemo na Koroškem.
118767624_331380821531280_6174716062212905463_n

Vprašanje glede odprtja McDonald’sove restavracije na Koroškem smo naslovili kar na vodstvo McDonald’sa v Sloveniji, od koder so nam uvodoma odgovorili, da je pri odpiranju novih restavracij zanje pomembno, da izbor lokacije v največji možni meri zadovolji vse pomembne kriterije McDonald’sovih standardov.

Podjetje McDonald’s je bilo v Sloveniji ustanovljeno junija 1993 kot podružnica McDonald’s Corporation, ZDA. Danes ima McDonald’s po vsej Sloveniji že 22 restavracij, vsak dan pa postrežemo več kot 29.000 zadovoljnih gostov. Restavracije se nahajajo v Ljubljani (7), Domžalah, Celju (2), Velenju, Mariboru (4), Novem mestu, Kopru, Kranju, Lescah, Novi Gorici, v Murski Soboti in na Ptuju.

Kot so za Koroške Novice pojasnili pri McDonald’s Slovenija, tudi v prihodnje načrtujejo odprtje novih restavracij po Sloveniji. Kje točno, pa nam še niso izdali.

“Zelo smo zelo veseli, da so lahko v petek, 21. avgusta, odprli našo 22. restavracijo v Murski Soboti. Tudi v prihodnje planiramo odprtje novih restavracij po vsej Sloveniji. V toku so pogovori za več lokacij. Ko bomo imeli konkretne informacije, vas bo naša PR služba o tem pravočasno obvestila,” so še zapisali v odgovoru na naše vprašanje.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.