Search
Close this search box.

Matic Vizjak je ustvaril prvi slovenski Čili Spritz (FOTO)

Mladi inovativni kmet Matic Vizjak po Chili Wine-u tokrat preseneča še z bolj drzno pijačo, na ljubljanskem dogodku je predstavil prvi slovenski Čili Spritz.

Matic Vizjak, ki je pred kratkim s Chilli Wine-om navdušil Washingtonsko elito, se je tokrat lotil raziskovanja še bolj drznih okusov in eksperimentiranja z vinom. Tokrat je naredil še korak dlje, rezultat mešanja močnih okusov pa je prvi slovenski Čili Spritz.

»Osnova je Chillino69, torej vino z blago noto čilija. Dodali smo mu naravno aromo gozdnih jagod, svežo baziliko in sodo, v drugi kombinaciji pa namesto bazilike okus bele breskve. Različico rose postrežemo z rezino rdeče paprike, belo pa z rezino zelene,« je povedal ustvarjalec edinstvene pijače, začinjene s čilijem, Matic Vizjak.

Na premierni predstavi svojega najnovejšega produkta na ljubljanskem dogodku Washington po Washingtonu, je skupaj z zmagovalcem Bara Sandijem Jugom zeleno in roza različico ponudil številnim gostom, navdušil je tudi Lorello Flego, Hermino Kovačič, Alenko Godec, Nuško Drašček, Barbaro Drnač, Danico Lovenjak, Karin Škufca in Majo Makovec Brenčič.

FOTO: Marko Vavpotič

Ob okušanju čili ekstaze pa je bilo poskrbljeno tudi za vizualno zanimivost, zbrani so si lahko ogledali novo kolekcijo ženskih čevljev, ki jih je oblikovalka Maja Štamol Droljc, ustvarila pa jih je v sodelovanju s Kopitarno Sevnica. 

Dogodki

Mladi inovativni kmet Matic Vizjak po Chili Wine-u tokrat preseneča še z bolj drzno pijačo, na ljubljanskem dogodku je predstavil prvi slovenski Čili Spritz.