Search
Close this search box.

Maša uspešno prestala operacijo na Floridi

Pred dnevi smo poročali o šestletni deklici Maši iz Pesnice pri Mariboru, ki ji je denar za operacijo na Floridi pomagala zbirati Darinka Bukovnik, predsednica društva Iz srca dam, kar imam, pri čemer pa so nastali zapleti v povezavi z izginotjem denarja.

Kam je šel denar za Mašo?

Kot je za Koroške novice povedala Natalija Zorman, Mašina mama, se jim Darinka do danes ni več oglasila. Maša pa je že nekaj dni na Floridi, kjer je včeraj prestala tudi šesturno operacijo. Po besedah Natalije Zorman se Maša počuti malo slabše, kar je razumljivo. Sama operacija pa je bila, kot pravijo zdravniki, uspešna.

Mašo zdaj čaka šest tedensko okrevanje, s terapijami, ne sme se postaviti na noge, odrejen ji je počitek v postelji ali na vozičku. Zaradi tega se zanju bivanje na Floridi podaljša za skoraj dva meseca in s tem povečajo tudi stroški. Točen čas, kako dolgo bosta v ZDA, je težko napovedati, vse je odvisno od Mašinega okrevanja. Zato zanjo še naprej zbirajo denar s pomočjo medijev in dobrosrčnih ljudi, dodaja Zormanova, ki se vsem tudi iz srca zahvaljuje za vso pomoč in podporo.

Maši pomaga zdaj zbirati denar tudi društvo MAUS, ki je odprlo sms donacije.

Če bi želeli pomagati družini male Maše, lahko pomagate z sms donacijo v višini 1 evro na 1919 MASA ali v znesku 5 evrov na 1919 MASA5.  

Denar pa lahko nakažete tudi na osebni račun Natalije Zorman. TRR: SI 56 041 070 220 168 402 (NATALIJA ZORMAN, VOSEK 36, 2231 PERNICA.

Dogodki