Search
Close this search box.

Marko Škugor s Kvatropirci navdušil občinstvo v Slovenj Gradcu

V debelih dveh urah se je sinoči v Slovenj Gradcu zgodila prava glasbena čarovnija. Marko Škugor in Kvatropirci so poskrbeli za stoječe ovacije prevzetega občinstva.

Sinoči, v soboto, 13. aprila 2024, ob 19. uri, je potekal v Športni dvorani Slovenj Gradec, ki je bila polna navdušenega občinstva do zadnjega kotička, koncert imenitnega Marka Škugorja s Kvatropirci.

Koncert so pričeli ljubljenci občinstva – Kvatropirci. Še preden so odpeli uvodno skladbo jih je pričakal dolg in bučen aplavz. Glasba je hrana ljubezni, pravi William Shakespeare in temu citatu se pridružujejo tudi Kvatropirci, ki dodajajo: “Ko pa glasbo udejanjimo s petjem, postane to skoraj čarobno sporočilo še bolj čudovito in osebno. Prav to je leta 2011 združilo tudi nas Kvatropirce, ki vse do danes z užitkom in iz srca prepevamo na koncertih, porokah, obletnicah, presenečenjih, … Pravzaprav povsod, kjer je glasba dobrodošla.” Kvatropirci so fantje, ki s svojim glasom vedno poskrbijo za čudovito glasbeno razvajanje in nič drugače ni bilo sinoči, ko je v Športni dvorani Slovenj Gradec vse prisotne prevzela čarobna glasbena energija.

Nato je stopil na oder Marko Škugor s svojim spremljevalnim bandom in vzdušje se je le še stopnjevalo. Hrvaški tenorist Marko Škugor beleži številne uspehe in nagrade. Pevsko pot je začel s klapami (Maslina, Kampanel), leta 2013 je na Evrosongu nastopil kot solist in prvi tenor Klape s mora s pesmijo “Mižerija”. To je bila odskočna deska za samostojno glasbeno zgodbo, pri čemer nam s pesmimi pričara dalmatinsko vzdušje s prizvoki opernega petja.

Vrhunec večera je bil zagotovo skupni nastop prvega glasu Dalmacije ter Kvatropircev, ko se je zgodila prava glasbena čarovnija. Občinstvo je z bučnimi aplavzi in prepevanjem skoraj ob vsaki skladbi povedalo več kot tisoč naših besed. Bil je resnično večer, ki poboža in nahrani dušo. Še dolgo ga bomo pomnili.

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Slavko Zdolšek
Slavko Zdolšek
1 mesec nazaj

fotke pa…..sami presežki

Dogodki

V debelih dveh urah se je sinoči v Slovenj Gradcu zgodila prava glasbena čarovnija. Marko Škugor in Kvatropirci so poskrbeli za stoječe ovacije prevzetega občinstva.