Search
Close this search box.

Marko Škugor s Kvatropirci navdušil občinstvo v Slovenj Gradcu

V debelih dveh urah se je sinoči v Slovenj Gradcu zgodila prava glasbena čarovnija. Marko Škugor in Kvatropirci so poskrbeli za stoječe ovacije prevzetega občinstva.

Sinoči, v soboto, 13. aprila 2024, ob 19. uri, je potekal v Športni dvorani Slovenj Gradec, ki je bila polna navdušenega občinstva do zadnjega kotička, koncert imenitnega Marka Škugorja s Kvatropirci.

Koncert so pričeli ljubljenci občinstva – Kvatropirci. Še preden so odpeli uvodno skladbo jih je pričakal dolg in bučen aplavz. Glasba je hrana ljubezni, pravi William Shakespeare in temu citatu se pridružujejo tudi Kvatropirci, ki dodajajo: “Ko pa glasbo udejanjimo s petjem, postane to skoraj čarobno sporočilo še bolj čudovito in osebno. Prav to je leta 2011 združilo tudi nas Kvatropirce, ki vse do danes z užitkom in iz srca prepevamo na koncertih, porokah, obletnicah, presenečenjih, … Pravzaprav povsod, kjer je glasba dobrodošla.” Kvatropirci so fantje, ki s svojim glasom vedno poskrbijo za čudovito glasbeno razvajanje in nič drugače ni bilo sinoči, ko je v Športni dvorani Slovenj Gradec vse prisotne prevzela čarobna glasbena energija.

Nato je stopil na oder Marko Škugor s svojim spremljevalnim bandom in vzdušje se je le še stopnjevalo. Hrvaški tenorist Marko Škugor beleži številne uspehe in nagrade. Pevsko pot je začel s klapami (Maslina, Kampanel), leta 2013 je na Evrosongu nastopil kot solist in prvi tenor Klape s mora s pesmijo “Mižerija”. To je bila odskočna deska za samostojno glasbeno zgodbo, pri čemer nam s pesmimi pričara dalmatinsko vzdušje s prizvoki opernega petja.

Vrhunec večera je bil zagotovo skupni nastop prvega glasu Dalmacije ter Kvatropircev, ko se je zgodila prava glasbena čarovnija. Občinstvo je z bučnimi aplavzi in prepevanjem skoraj ob vsaki skladbi povedalo več kot tisoč naših besed. Bil je resnično večer, ki poboža in nahrani dušo. Še dolgo ga bomo pomnili.

Naroči se
Obvestilo o
guest

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Slavko Zdolšek
Slavko Zdolšek
15 dni nazaj

fotke pa…..sami presežki

Dogodki

V debelih dveh urah se je sinoči v Slovenj Gradcu zgodila prava glasbena čarovnija. Marko Škugor in Kvatropirci so poskrbeli za stoječe ovacije prevzetega občinstva.