Search
Close this search box.

Luka Basija je strah letenja z letalom. Ga bo premagal?

Priljubljenega pevca Luko Basija je strah letenja. Ampak na to se nista ozirala voditelja jutranjega programa Antenin zajtrk.

Voditelj jutranje oddaje Antenin zajtrk, Jaka Peterka mu je skupaj s sovoditeljico Ondino Kerec podaril lažni bon za skok s padalom, samo zato, da bi dobil Basijevo presenečeno reakcijo.

Jaka, ki je ljubitelj adrenalinskih športov in ki je skok s padalom že opravil, gre z veseljem še enkrat. Pri tem pa je izzval Luko k stavi. Ta je povedal, da če do 1. avgusta razproda Križanke, skoči z letala, ampak samo če gre Jaka z njim.

»S skupnim podpisom sva stavo še ovekovečila. Zaenkrat imava lokacijo že izbrano, ki pa naj ostane še skrivnost,« je dejal Jaka Peterka.

Priljubljeni voditelj je velik ljubitelj adrenalinskih športov, ki je poskusil že marsikaj, a skok s padalom je bila zanj daleč najboljša izkušnja.

»Še posebej je prvih par sekund, ko skočiš iz letala, zelo zanimivih. Preden dobiš hitrost, si v nekakšnem brezvetrju in tišini, telo pa se hoče na nekaj upreti ali prijeti, ampak ničesar ni. Takrat se enostavno prepustiš, ker v tistem trenutku ti drugega tako ali tako ne preostane. Komaj čakam, da vidim izraz na obrazu Basija – to bo pa neprecenljivo« pove o skoku Peterka.

Vir: Radio Antena

Dogodki

Priljubljenega pevca Luko Basija je strah letenja. Ampak na to se nista ozirala voditelja jutranjega programa Antenin zajtrk.