Search
Close this search box.

Lovru lahko pomagate tudi z nakupom umetniških slik

O malem borcu Lovru iz Dravograda je bilo že veliko napisanega. Pomoč ste mu v slabih dveh mesecih, odkar teče akcija, ponudili že mnogi. Za kar se vsem še enkrat iskreno zahvaljujemo.

10-mesečni Lovro iz Dravograda nujno potrebuje vašo pomoč

Tokrat pa se je Lovru in njegovi družini odločila pomagati umetnica, ki se ljubiteljsko ukvarja s slikanjem. 

Barve na platno nanaša za svojo dušo, s srcem in z ljubeznijo, hkrati pa ji je mar tudi za druge. Svojo srčnost kaže na vsakem koraku, kar dokazuje tudi s tem, da se je Lovru oziroma zanj odločila podariti pet njenih avtorskih del, slik, ki jih lahko kupite tudi vi ter s tem pomagate pri zbiranju sredstev za Lovrove terapije.

Če je vam katera slika všeč, bi jo morda želeli komu podariti, jo kupiti za darilo ali pa bi z njo le polepšali svoj dom, se obrnite na Aniko Popič s Prevalj, kjer boste dobili vse dodatne informacije glede nakupa in prevzema podarjenih umetniških del. Aniki lahko pišete TUKAJ.

Naj omenimo, da se slike ne prodajajo za določeno vsoto, Lovro bo vesel vsakega prostovoljnega prispevka, ki ga boste namenili za podarjeno avtorsko delo naše srčne slikarke. Daš, koliko meniš, da lahko oziroma ocenjuješ, da je izdelek vreden.

Fotografije del, ki so na voljo, so v spodnji galeriji. Za konec naj dodamo, hvala vsem, ki se boste odločili za pomoč Lovru, več kot bomo s skupnimi močmi zbrali, več terapij mu bomo lahko omogočili.

Že danes pa vljudno vabljeni na dobrodelni koncert, ki bo 20. 1. 2019 v Dravogradu. Vstopnine ni, dobrodošli pa so prostovoljni prispevki.

Dogodki