Search
Close this search box.

Lovru lahko pomagate tudi z nakupom sladic v lončkih

Klicu na pomoč za Lovra iz Dravograda sta prisluhnili tudi Sonja Večko in Nika Rebernik, obe v prostem času strastni »slaščičarki« in ljubiteljici slaščic, ki sta se odločili, da mu bosta pomagali z znanjem in s tem, kar za »hobi« delata najraje, pripravljali bosta sladice.

Sonja in Nika bosta pomagati malemu Lovru iz Dravograda s pripravo sladic v lončkih, zanje pa bosta pobirali prostovoljne prispevke in jih konec decembra podarili družini Voglič oz. Lovru.

Pri tem pa lahko Lovru ter »slaščičarkama« pomagate tudi vi. Sonja in Nika že zbirata naročila za božanske sladice, ki jih lahko pri njima naročite vsak dan, in sicer imate na izbiro Ferrero Rocher, vaniljevo kremo z jagodnim pirejem, »kremšnito« v lončku, prekmursko gibanico v lončku, jabolčni štrudelj v lončku … Za več informacij sta dosegljivi na njunih Facebook profilih in elektronskem naslovu sonchyka.14@gmail.com.

Popestrite si veseli december tudi s slastnimi sladicami v lončkih, ki so primerne tako za vsakdanji posladek, kot tudi za manjša in večja praznovanja ter s tem pomagajte pomoči potrebnemu Lovru.

Dobrodelna akcija za Lovra – lokacije za oddajo papirja in zamaškov

 

 

Dogodki