Search
Close this search box.

Ljudska univerza Ravne vabi na predavanje ”Je to sreča ali zasvojenost?”

Brezplačno predavanje bo potekalo v četrtek, 13. junija 2024, na Ravnah na Koroškem.
Fotografija je simbolična

Ko govorimo o sreči, se pogosto sklicujemo na občutek zadovoljstva in izpolnjenosti. Kadar pa se ta občutek doseže skozi zlorabo substanc, se moramo vprašati: »Ali je to resnična sreča? Ali je to morda zasvojenost, ki se skriva pod krinko začasnega ugodja?«

Ljudska univerza Ravne vas vabi na predavanje, na katerem bodo raziskali, kako droge vplivajo na možgane, da ustvarijo iluzijo sreče in kako lahko ta iluzija hitro preide v zasvojenost.

Brezplačno predavanje  ”Je to sreča ali zasvojenost?” bo v prostorih Ljudske univerze Ravne na naslovu Čečovje 12a, potekalo v četrtek, 13. junija 2024, ob 14. uri, predaval pa bo Goran Đurić, strokovni sodelavec Društva Projekt Človek, nevladne, humanitarne in neprofitne organizacije, ki izvaja programe za samopomoč, terapijo in socialno rehabilitacijo oseb z različnimi oblikami zasvojenosti.

Predavanje je del projekta Tedni vseživljenjskega učenja 2024 in je za udeležence brezplačno, so pa potrebne predhodne prijave preko obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

Za vse dodatne informacije so vam na voljo na telefonski številki 030 666 790 (Petra).

Vabljeni.

Vir: LURA

Dogodki

Brezplačno predavanje bo potekalo v četrtek, 13. junija 2024, na Ravnah na Koroškem.