Search
Close this search box.

Lions klub Slovenj Gradec z donacijo razveselil koroške domove starejših in CUDV Črna

Lions klub Slovenj Gradec je danes koroškim domovom starostnikov in CUDV Črna na Koroškem doniral papirnate brisače in sladke priboljške.

V slovenjgraški enoti Koroškega doma starostnikov so že nekaj dni brez okužb med stanovalci, tako da trenutno tudi nimajo več sive in rdeče cone v domu. Po besedah vodje enote Marjane Kamnik je v domu covid-19 prebolela več kot polovica stanovalcev. So se pa danes v slovenjgraškem domu razveselili donacije Lions kluba Slovenj Gradec, ki je domu doniral 960 rol papirnatih brisač in sladke dobrote.

Predsednik kluba Boris Pospihalj je zaposlenim izročil tudi pismo zahvale v podporo in pohvalo zaposlenim za napor, ki ga vlagajo v skrb za stanovalce v tem zahtevnem času, so sporočili iz slovenjgraške enote doma starostnikov.

FOTO: Koroški dom starostnikov PE Slovenj Gradec

Lions klub Slovenj Gradec je po besedah Kamnikove podobno donacijo danes predal tudi Centru za usposabljanje, delo in varstvo Črna na Koroškem ter domovom starejših na Prevaljah, v Črnečah in Radljah ob Dravi ter Domu sv. Eme v Šentjanžu pri Dravogradu.

“Lions klub Slovenj Gradec je danes našemu domu doniral papirnate brisače in sladke priboljške. Predal nam jih je njihov član gospod Alojz Gabrovec. Članom Lions kluba Slovenj Gradec se stanovalci in zaposleni iskreno zahvaljujemo,” so zapisali ob fotografiji objavljeni na Facebook strani Doma Hmelina.

Vir: STA, Facebook

Dogodki

Lions klub Slovenj Gradec je danes koroškim domovom starostnikov in CUDV Črna na Koroškem doniral papirnate brisače in sladke priboljške.