Search
Close this search box.

Lidl Slovenija pomaga živalim v stiski: pomagajte tudi vi

Lidl Slovenija je s podporo društev za zaščito živali pričelo z akcijo zbiranja izdelkov za živali, ki jo letos izvajajo že šesto leto zapored. Preverite v katerih poslovalnicah v naši bližini lahko pomagate lokalnim društvom za zaščito živali.

V 56 Lidlovih poslovalnicah po vsej Sloveniji so postavili košare, kjer boste lahko po svojih zmožnostih oddali prispevke v obliki pasje ali mačje hrane za enega od slovenskih društev za zaščito živali oziroma za lokalno zavetišče. Lidlovi kupci lahko izdelke, ki jih želite donirati izbranim organizacijam pustite v košari v določeni trgovini, na kateri je napisan naziv lokalne organizacije.

V Lidlovi poslovalnici v Radljah ob Dravi lahko svoj prispevek pustite za DZZŽ Rubayal, v Slovenj Gradcu in na Ravnah na Koroškem pa za DPMŽ Koroške.

Preberite tudi: V Grajskem parku z dobrodelnim druženjem in tekom zbrali lepo vsoto denarja za pomoči potrebne živali (FOTO in VIDEO).

Pomoč za živali v stiski.

Na portalu boljsi-svet.si so zapisali, da so v Lidlu Slovenija povedali: “V Lidlu Slovenija v okviru svoje trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet z majhnimi koraki skrbimo za lepši jutri ranljivih skupin. Akcijo zbiranja izdelkov za živali v Lidlu Slovenija izvajamo tradicionalno, letos že šesto leto zapored. Naše kupce tudi tokrat vabimo, da skupaj z nami ustvarjajo boljši svet za tiste kosmatince, ki živijo v pomanjkanju. Pomagajo lahko tako, da ob izhodu iz naše trgovine prispevajo hrano za brezdomne živali v zbiralno košaro za blagajno. Šteje prav vsak izdelek, ki bo pomagal nahraniti lačne želodčke brezdomnih živali.”

V košarah lahko oddate svoj prispevek za lokalna društva ali zavetišča.

VIR: boljsi-svet.si

Dogodki