Search
Close this search box.

Letošnji Holcerčkov poletni festival bo še večji in še boljši

Le še slab mesec nas loči do tradicionalnega, že 6. Holcerčkovega poletnega festivala na Kopah.

Že šesto leto zapored se bo tudi to poletje odvil Holcerčkov poletni festival, ki navdušuje otroke in starše iz cele Slovenije. Letos bo festival na Kopah potekal v nedeljo, 23. junija, od 10. ure naprej. Tako kot pretekla leta se nam obeta pestra nedelja, polna zabave, saj bo festival letošnje leto poskrbel za še več pestrega dogajanja in kopico glasbenih gostov.

Na Holcerčkovem poletnem festivalu boste lahko uživali v velikem igralnem parku z napihljivimi igrali, se odpravili na raziskovanje po adrenalinskem parku Kope in na pot med krošnjami, za vas pa bodo pripravili tudi Holcerčkovo pustolovsko dogodivščino in pravljico.

Tisti bolj pogumni se bodo lahko preizkusili v plezanju na plezalni steni in jahanju konjičkov, prav tako pa boste uživali v Jolly kotičku, otroškem kozmetičnem salonu, mini ZOO-ju, se družili s sovico Ulo in prisluhnili predstavitvam poklicev (predstavili se bodo gasilci, policisti in vojaki). Sedli boste lahko na Mini Express, se preizkusili v Mini Planici in se spopadli v paintballu.

Se vidimo 23. junija 2024 na Holcerčkovem poletnem festivalu na Kopah, vstop je prost.

Tokrat bodo za zabavo na največjem družinskem festivalu poskrbeli Luka Basi, Polkaholiki, Natalija Verboten in DJ Ney.

V nedeljo, 23. junija 2024 nas na Kopah čaka bogat program, krasna zabava, pestro dogajanje in odlična družba. Povrh vsega pa je vstop prost. Zato ne zamudite Holcerčkovega poletnega festivala in si hitro v koledar zapišite datum, saj na največjem festivalu za družine na Koroškem preprosto ne smete manjkati.

Dogodki

Le še slab mesec nas loči do tradicionalnega, že 6. Holcerčkovega poletnega festivala na Kopah.