Search
Close this search box.

Letos na dopust s koroško turistično agencijo Carintia (FOTO) (oglasno sporočilo)

Turistična agencija Carintia, ki z vami soustvarja že 28 letno družinsko tradicijo, je za to poletje pripravila pester in raznolik program doživetij za vse generacije.

Turistična agencija Carintia, ki z vami soustvarja že 28 letno družinsko tradicijo, je za to poletje pripravila pester in raznolik program doživetij za vse generacije. Vabljeni, da jih obiščite v novih prostorih trgovskega centra Spar Prevalje, kjer bodo z njihovo ponudbo, nasveti in ugodnimi cenami, vaše sanje postale resničnost.

Kot je povedala direktorica agencije, Polona Pečnik, gre za družinsko podjetje s skoraj tridesetletno tradicijo, ki ga kljub majhnosti, zaposleni sta le dve osebi, odlikujejo dolgoletne izkušnje, znanje, strokovnost, sodobna tehnološka podpora in pripravljenost prisluhniti željam strank. Veljajo za zanesljivega poslovnega partnerja ter enega izmed glavnih ustvarjalcev razvoja turizma na Koroškem.

Pri njih boste našli široko paleto raznovrstnih potovanj po Sloveniji in tudi tujini, izletov, doživetij za vse generacije in okuse. Ponujajo tako krajše oddihe, enodnevne in dvodnevne izlete, križarjenja kot tudi daljše počitnice v termah, na Jadranu, Mediteranu in tudi v bolj oddaljenih eksotičnih krajih, z možnostjo ureditve nastanitve, nakupa letalskih kart … Kar pa je za regijo kot je naša najpomembnejše, Carintia zagotavlja večino odhodov s Koroške.

Njihovi končni kupci so v večini Korošci, vse pogosteje pa se za koriščenje storitev odločajo tudi potniki in izletniki iz ostalih slovenskih regij in tudi Avstrijci. V njihovi ponudbi pa boste našli tudi zaključne izlete za podjetja, društva in ostale organizacije.

FOTO: Arhiv turistične agencije Carintia

V agenciji smo še izvedeli, da Korošci še vedno zelo radi preživljajo počitnice na Hrvaškem, veliko povpraševanja pa je tudi po Egiptu, Tuniziji, Grčiji in ostalih eksotičnih destinacijah. Za to poletje pa so za vas pripravili še posebej pester nabor potovanj, izletov …, o čemer se lahko z obiskom njihove spletne strani prepričate tudi sami. Najdete jih TUKAJ. Dva predloga za izlet s Carintio pa vam ponujamo tudi mi.

S Carintio na zabavo za vso družino

V juniju se jim lahko pridružite na pustolovskem izletu na Bledu, in sicer 22. 6. 2019, že 25. 6. 2019 pa v atraktivnem zabaviščnem parku Gardaland, kamor vas popeljejo s Koroške.

Če ste po duši pustolovski tip, ne odlašajte in si zagotovite svoje mesto za pustolovščino na Bledu. Sprehodili se boste ob prekrasnem Blejskem jezeru, se povzpeli do Blejskega gradu in se posladkali z blejsko kremšnito … Prava pustolovščina pa čaka na nas v pustolovskem parku Bled, kjer se boste lahko prepustili zabavi in igri, doživetjem in druženjem v naravi ter spoznavanju prijateljev … Več o izletu najdete na: https://cocarintia.si/ponudba/PUSTOLOVSKI-PARK-BLED.

Lepa zahvala ob koncu šolskega leta – Gardaland

Ste pripravljeni na celodnevno zabavo v največjem in najbolj atraktivnem zabaviščnem parku v Italiji? Privoščite si nor in adrenalina poln izlet v Gardaland. Skupaj s Carintio doživite sproščen dan ob raznih zabavnih igralih, si oglejte predstavo v gledališču parka in se podajte na adrenalinske dogodivščine.

FOTO: Arhiv turistične agencije Carintia

Prav vse atrakcije zagotavljajo obilo zabave in dovolj razlogov, da obiska parka ne smete (boste) zamudili. Več na: https://cocarintia.si/ponudba/GARDALAND.

Dogodki

Turistična agencija Carintia, ki z vami soustvarja že 28 letno družinsko tradicijo, je za to poletje pripravila pester in raznolik program doživetij za vse generacije.