Letos bo na Ravnah spet potekal Avguštinov sejem. Organizatorji vabijo k sodelovanju

V sredo, 25. avgusta 2021, bo na Ravnah na Koroškem potekal Avguštinov sejem. Organizatorji vabijo k sodelovanju.

Kot je navedeno na spletni strani ZKŠTM, bodo prodajna mesta na voljo na lokaciji »uvoz DTK – knjižnica«. Zadnji rok za prijavo in plačilo pristojbine je 16. avgust 2021. Prijave po tem datumu oz. na dan sejma bodo sprejemali le izjemoma oziroma glede na razpoložljivost prostora, vendar brez rezervacije sejemskega prostora, so še opozorili.

Rezervacij prostora brez plačila in poslane prijavnice ne bodo sprejemali. Prodajni prostor bo rezerviran po vrstnem redu prejema vplačila in razporedu, ki ga bo izdelal organizator sejma. Razporeditev bo možna na dan sejma od 5. do 8. ure. Razporejanje pred tem časom ne bo možno, saj bo cesta do takrat odprta za promet.

Prijavnico pošljite po pošti na naslov: ZAVOD ZA KULTURO, ŠPORT, TURIZEM IN MLADINSKE DEJAVNOSTI, Na gradu 6, 2390 Ravne na Koroškem (s pripisom »SEJEM«) ali po e-pošti na naslov: timi@zkstm.si. Kontaktna telefonska številka za dodatne informacije je 031 648 088 (Timi), in sicer od ponedeljka do petka od 9.00 do 12.00.

Na sejmu lahko sodelujete v skladu z navodili in s pogoji, ki so navedeni v prijavnici in veljajo kot pogodba. Cena prodajnega prostora: 12 €/meter. Za ponudnike gostinskih storitev (prodaja hrane in pijače) je cena prodajnega prostora: 25 €/meter.

Za spodnje kategorije prodajalcev veljajo spodaj navedene znižane cene najema sejemske površine:

• Nosilci certifikatov OZS (DUO – Rokodelstvo Art & Craft Slovenija): 10 €/tm. Cena se smiselno uporablja tudi za druge certifikate in potrdila, ki imajo enak oziroma podoben pomen in priznavajo dodano vrednost izdelkom (npr. certifikati, ki jih izdaja Republika Avstrija ipd.).

  • Prodajalci, ki imajo sedež registriran na območju Občine Ravne na Koroškem: 10 €/meter.
  • Kmetije, ki imajo sedež registriran na območju Občine Ravne na Koroškem: 8 €/meter.
  • Prodajalci, ki imajo sklenjeno veljavno najemno pogodbo za prodajo na mestni tržnici: 10€/meter.
  • Razstavljavci, ki se predstavljajo s svojo dejavnostjo (netržna dejavnost), kot so šole, vrtci,Karitas, CUDV: brezplačno, vendar ne več kot dva tekoča metra sejemske površine.
    V primeru, da boste uveljavljali znižano ceno za najem sejemske površine, ob plačilu pristojbine na vpogled priložite dokumente, ki upravičujejo plačilo znižane cene sejemske površine.

Ob tem vas organizatorji še prosijo, da ob prihodu na sejem upoštevate njihova navodila, natančno si preberite tudi navodila, ki so navedena na prijavnem listu. Celoten razpis najdete TUKAJ.

Vir: ZKŠTM

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije