Search
Close this search box.

Letos bo Festival Dojiva se potekal tudi na Koroškem

Festival Dojiva se, se to leto ponovno vrača na Koroško. Tokrat se selijo v Grajski park Ravne na Koroškem.
Fotografija je simbolična

Ob svetovnem tednu dojenja bo med 1. in 6. avgustom 2022 potekal že 9. Festival Dojiva se, ki se ga boste lahko udeležili tudi na Ravnah na Koroškem. Od 1. do 5. avgusta bo festival potekal na spletu. V soboto, 6. avgusta, pa se ga lahko udeležite v živo v 15. mestih po celi Sloveniji, tudi na Ravnah.

Za vse starše in bodoče starše bodo na razpolago:

  • Barbara Tratnik – svetovanje za poporodno obdobje,
  • Nastja Kotnik– svetovanje za dojenje,
  • Radmila Milovanović -svetovanje za gibalni razvoj.

Vse tri združuje unikaten naziv – MAMA. Tako so iz lastnih izkušenj, ki so jih pridobile tekom starševstva ,ter iz pridobljenega znanja vsaka iz svojega področja, postale unikaten tim. Vsaka s svojim delčkom sestavlja čudovit mozaik, ki ga gradijo za vas. Z namenom, da na ta dan, dan festivala, podprejo vas – dragi starši, vam svetujejo in vam pomagajo. V parku na Ravnah vam bodo na razpolago za vsa vaša vprašanja, poskusile vam bodo odgovoriti ter vas podpreti. Dobrodošli so seveda tudi otroci, tako manjši kot tudi večji, saj bo poskrbljeno za vse.

Srečanja se lahko udeležite v soboto, 6. avgusta, od 9. ure naprej v Gajskem parku Ravne, poleg Čitalnice in Grajske kavarne, v senčki pod drevesi. Lepo vabljeni vsi tisti, ki se vam zdi, da bi mogoče imeli kakšno vprašanje in tudi vsi ostali. Vabljeni na čudovito dopoldansko druženje med starše in bodoče starše.

Festival je prostovoljne narave, je brezplačen in ga organizira Veva, spletna šola za starše s svojimi organizatorkami po vsej Sloveniji.

Dogodki

Festival Dojiva se, se to leto ponovno vrača na Koroško. Tokrat se selijo v Grajski park Ravne na Koroškem.