Search
Close this search box.

Lepo je pomladi – še posebej, če se sliši otroška pesem

Otroci so naše največje bogastvo in daleč se je slišala lepa zborovska pesem otroških in mladinskih pevskih zborov.

V sredo, 10. aprila 2024, je v jedilnici OŠ Neznanih talcev Dravograd potekalo območno srečanje otroških in mladinskih pevskih zborov pod okriljem JSKD Območne izpostave Dravograd.

Srečanja se je udeležilo kar devet otroških in mladinskih pevskih zborov. Iz OŠ Šentjanž sta nastopila dva otroška zbora in mladinski zbor pod vodstvom Renate Sešel in Silveli Grosek, iz OŠ Neznanih talcev Dravograd prav tako dva otroška in mladinski zbor pod vodstvom Ane Potočnik in Anje Roger ter trije otroški zbori iz podružničnih šol in sicer iz POŠ Libeliče pod vodstvom Anite Kordež Grögl, iz POŠ Črneče pod vodstvom Kristine Serušnik Pečnik in iz POŠ Ojstrica pod vodstvom Anje Roger.

Revija je zaradi lažje izvedbe potekala v dveh delih, tako je bil prvi koncert ob 16. uri in drugi koncert ob 18. uri. Koncerte je z besedo povezala Katja Čevnik. Skupaj je nastopilo kar 364 otrok.  Območno srečanje je strokovno spremljala Danica Pirečnik, ki je po koncertih zborovodjem podala tudi strokovno mnenje o nastopih. Območna izpostava JSKD Dravograd se zahvaljuje OŠ Neznanih talcev za prostor in pomoč pri izvedbi srečanja.

Vir: JSKD OI Dravograd

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Otroci so naše največje bogastvo in daleč se je slišala lepa zborovska pesem otroških in mladinskih pevskih zborov.