Search
Close this search box.

Le še en dan nas loči od najbolj norega Halloween partyja v Brooklyn Sky Baru

Noč čarovnic je pred vrati, z njo pa najbolj nora zabava s Kingstoni na Ravnah.

Poletja je konec in z njim prijetnih večerov na terasi, a to ne pomeni, da na Ravnah nič ne dogaja. V Brooklyn Sky Baru, kjer je meja le nebo, za svoje goste pripravljajo nepozaben Halloween party.

Brez skrbi, letošnjo Noč čarovnic se ne bo treba od groze stiskati doma z medvedkom, strah lahko preženete v Brooklyn Sky Baru na Ravnah na Koroškem, kjer vas bodo na najstrašnejšo noč v letu zabavali Kingstoni. Ne boste potrebovali niti pižame, niti dežnika, saj nas čaka Halloween Party do jutranjih ur, na katerem bo s kralji zabave norela cela ulica.

Seveda pa ni pravega Halloween partyja brez kakšne maškare, zato le pogumno, pridite namazani ali oblečeni v stilu Noči čarovnic, za tiste najbolj pogumne in izvirne bodo pripravljene tudi nagrade.

Vstopnice lahko kupite še danes in jutri v Brooklyn Sky Baru, med obratovalnim časom. Če srečate katero od promotork, jo pa le pocukajte za rokav in si priskrbite svojo vstopnico še danes, 30. oktobra 2023, po predprodajni ceni 7€. Vstopnice bodo prav tako na voljo jutri, na dan dogodka, po redni ceni 10€

Prav tako sprejemajo rezervacije miz na telefonsko številko: 040 649 570 (Tomaž).

Za več informacij o samem dogodku lahko obiščete tudi Facebook ali Instagram profil Brooklyn Sky Bara.

Zato ne pozabite, jutri, 31. oktobra 2023, se vidimo v Brooklyn Sky Baru na Ravnah, kjer nas čaka nepozaben žur in bo meja le nebo.

Dogodki

Noč čarovnic je pred vrati, z njo pa najbolj nora zabava s Kingstoni na Ravnah.