KS Dravograd zdravstvenim delavcem, reševalcem in civilni zaščiti v zahvalo podarila bele majice

Predsednik sveta krajevne skupnosti Dravograd Ferdo Abraham in član sveta Zvone Burja sta v imenu vseh članov sveta, krajanov ter občanov, v zahvalo zdravstvenim delavcem, reševalcem in civilni zaščiti predala preko 140 belih majic.
143755655_429932671772240_4861358791134519637_n

Svet krajevne skupnosti Dravograd je v decembru na pobudo člana sveta Zvoneta Burje soglasno sprejel sklep, da bo zaposlenim v Zdravstvenem domu Dravograd, članom štaba Civilne zaščite Dravograd ter reševalkam in reševalcem Zdravstveno reševalnega centra Koroške v zahvalo nabavil bele majice.

Predsednik sveta krajevne skupnosti Ferdo Abraham in član sveta Zvone Burja sta danes v imenu vseh članov sveta in krajanov ter občanov, predala preko 140 majic. Abraham je ob tem povedal, da so “majice predali v zahvalo in spoštovanje do vseh v teh ustanovah, kar so storili za vse nas v zvezi covidom-19.”

FOTO: Predaja belih majic:

V zdravstvenem domu sta majice prevzela direktor Jože Studenčnik in glavna sestra Franja Hribernik, v imenu štaba Civilne zaščite občine pa Dominika Knez. Predstavnika sveta krajevne skupnosti sta v prostorih ZRCK na Ravnah predala majice tudi za vse reševalne operativne ekipe reševalnega centra, prevzela sta jih direktorica Marijana Kašnik in predstavnik reševalcev. “Ta majhna pozornost je zahvala vam vsem, ki se trudite za zdravje ljudi, varnost in rešujete življenja. Hvala, ker ste,” je ob tem dejal Abraham.

VIR: Ferdo Abraham

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.