Kronika v zadnjih 24 urah; prometna nesreča s smrtnim izidom

V torek ob 10:45 se je v Murski Soboti zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 79-letni voznik osebnega vozila, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Nesreča se je zgodila, ko je 79-letni moški vozil osebni avtomobil po cesti iz centra mesta po ulici v smeri Tišine. Pri tem je nenadoma zapeljal v levo preko nasprotnega smernega vozišča in pločnika ter travnate površine na parkirišče, kjer je trčil v parkiran avtomobil. V trčenju je 79-letni moški umrl na kraju, sopotnica v vozilu pa je ostala nepoškodovana.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 121 prometnih nesreč, v katerih sta dve osebi umrli, 24 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, ena pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 54 kršitev javnega reda in miru ter 71 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 44-krat posredovali na javnih krajih in 10-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so dva kršitelja. Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov so zasegli dve vozili. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 32 tatvin, 13 vlomov, 11 poškodovanj tuje stvari, osem groženj, tri ponarejanja denarja, dve povzročitvi telesnih poškodb ter po eno ponarejanje listin in poskus ropa.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije