Search
Close this search box.

Krajevna organizacija Rdečega križa Mislinja vabi krvodajalce na krvodajalsko srečanje v Veržej

Vabljeni, da se odzovete vabilu Krajevne organizacije Rdečega križa in se udeležite krvodajalskega srečanja v Veržeju.

Rdeči križ Slovenije se tudi letos ponosno pridružuje obeleževanju mednarodnega praznika Svetovnega dneva Rdečega križa, ki poteka 8. maja, in Tedna Rdečega križa Slovenije, ki traja od 8. do 15. maja. S tem nadaljujejo tradicijo dobrih del ter širijo sporočilo humanosti in solidarnosti med ljudmi.

Ko govorijo o humanosti, se spominjajo številnih zgodb, ki so jih zaznamovale – obraze starih in mladih, žensk, moških in otrok, ki so se soočali s trpljenjem, boleznimi in poškodbami. Prizore opustošenja, ki nas še vedno opominjajo, kako majhni in nemočni smo lahko. V teh trenutkih se zavemo, da smo vsi ljudje in da moramo biti drug za drugega opora in pomoč,sporočajo iz Rdečega križa.

Humanost pomeni biti človečen. Rdeči križ smo vsi mi – ljudje, ki se zavzemamo za dobrobit drugih in ohranjamo živo idejo humanosti.

V skladu s tem povabilom k solidarnosti in pomoči, vas Krajevna organizacija Rdečega križa Mislinja vabi na krvodajalsko srečanje, ki bo potekalo v VERŽEJU, dne 1.6.2024. Prijave sprejemajo do 20.5.2024. Za več informacij in prijavo se obrnite na Mirka na številko 031 340 894.

Skupaj ohranjamo živo humanost in skrbimo za dobrobit vseh. Vaša udeležba je neprecenljiva in lahko rešuje življenja.

Vir: Krajevna organizacija RK Mislinja

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Vabljeni, da se odzovete vabilu Krajevne organizacije Rdečega križa in se udeležite krvodajalskega srečanja v Veržeju.