Search
Close this search box.

Koroški policisti na Gortini ustavili prehitrega voznika

Poleg prometne nesreče v jutranjih urah, so koroški policisti včeraj obravnavali še prekoračitev hitrosti, ter nasilje v družini.

Koroški policisti so včeraj, 26. januarja, na Gortini obravnavali voznika, ki je kar precej prekoračil dovoljeno hitrost vožnje. Pri omejitvi 70 km/h je namreč vozil s hitrostjo 128 km/h. Zaradi prekoračitve so mu policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje, sledi pa še obdolžilni predlog.

Kot smo že poročali, se je včeraj okoli šestih zjutraj v Pamečah pripetila prometna nesreča, v kateri sta se lažje poškodovala voznica osebnega vozila in njen sopotnik. Prometno nesrečo je povzročila voznica osebnega avtomobila, ki je vozila iz smeri Dravograda in je zapeljala na nasprotno smerno vozišče v trenutku, ko je z nasprotne smeri pravilno pripeljal voznik osebnega vozila. Vozili sta čelno trčili. V trčenju sta se lažje poškodovala povzročiteljica in njen sopotnik.

Na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi pa so policisti včeraj obravnavali tudi sum storitve kaznivega dejanja nasilje v družini. Storilcu so izrekli ukrep prepovedi približevanja, sledi kazenska ovadba.


Vir: PU Celje

Dogodki

Poleg prometne nesreče v jutranjih urah, so koroški policisti včeraj obravnavali še prekoračitev hitrosti, ter nasilje v družini.