Search
Close this search box.

Koroška poslanka Alenka Helbl odprla poslansko pisarno v Radljah ob Dravi

Kmalu pa načrtuje odprtje še ene v Dravogradu.

V torek, 17. januarja, je tudi uradno odprla pisarno v Radljah ob Dravi. Najdete jo v prostorih UE in Občine Radlje ob Dravi, soba št. 201. Pisarna bo odprta vsak drugi delovni ponedeljek v mesecu od 10. do12. ure in od 15. do 17. ure oz. tudi po dogovoru z občani.

V februarju načrtuje tudi začetek dela v poslanski pisarni v Dravogradu. Koroška poslanka v Državnem zboru Republike Slovenije Alenka Helbl se zaveda, da je pomembno poznati stiske, težave občanov in jim prisluhniti.

Helblova je na svojem facebook profilu zapisala: “Okvirni načrti zame kot poslanko izhajajo predvsem iz razvojnih potreb zgornje Dravske doline, vpete v skupno koroško regijo. Biti aktiven in učinkovit poslanec, politik pomeni posebnosti svojega okolja prepoznati in jih prenesti tistim, ki o usodi ljudi tudi dokončno odločajo. Vlogo poslanca vidim kot skrbnika svojega volilnega okraja, ki mora hkrati gledati tudi dovolj široko, tudi čez regijske in državne horizonte, pri čemer je osnova primeren dialog. Najbližje sta mi področji šolstva in sociale, tudi kmetijstvo, sem tudi članica teh odborov v DZ.”

Vir: Fb Alenke Helbl

Kmalu pa načrtuje odprtje še ene v Dravogradu.