Search
Close this search box.

Koroška glasbenika združila moči in posnela videospot za pesem Prijatelj moj (VIDEO)

Korošca Mitja Klemenc in Rudi Breznik sta v času "koronakrize" združila moči in v Radljah ob Dravi posnela videospot za pesem Prijatelj moj.

Rudi Breznik, sicer poznan tudi kot član ansambla Trio Rudija Breznika, in Mitja Klemenc, eden od ustanovnih članov ansambla Poskok, v teh dneh predstavljata nov videospot.

“Predstavljamo vam lep izdelek, ki govori o pravem prijateljstvu. Zgodba je potekala v sodelovanju s prijatelji glasbeniki. Video je nastal na čudoviti lokaciji pivnice Time Brewery. Zahvaljujeva se vsem, ki so pripomogli k nastanku tega izdelka. Predvsem, Anžetu Langusu in Janu Plestenjaku, kot izvajalcema in avtorjema, da sta dovolila objavo”, je ob tej priložnosti na svojem Facebook profilu zapisal Rudi Breznik.

“Prijateljev tudi korona ni ustavila. Mitja Klemenc in Rudi Breznik sta me povabila, da skupaj naredimo nekaj nepozabnega. In nastal je ta video, s prekrasno prijateljsko pesmijo, ki mislim, da lahko postane prava himna prijateljstva,” pa je ob objavljenem posnetku dodal Gorazd Kac.