Korošica Dunja se vrača v oddajo Slovenija ima talent

20181212_202548

Med tem, ko smo vse od 25. novembra naprej mislili, da smo Dunjo Vrhovnik videli v oddaji Slovenija ima talent zadnjič, se je v teh dneh zgodil preobrat.

Naj spomnimo, da se je Dunja na »Talentih« v polfinalni oddaji predstavila s pesmijo Shallow. Nad predstavitvijo so bili navdušeni tudi žiranti, ki so jo z odra pospremili s samimi pozitivnimi in spodbudnimi komentarji, vendar ji je na koncu zmanjkalo zelo malo, da bi prišla v veliki finale, ki bo 23. 12. 2018.

Dunja se na »Talente« vrača že to nedeljo.

Dunja je na vprašanje, ali to pomeni, da gre v finale, odgovorila: »Lahko povem, da bom v oddaji še sodelovala, da sem dobila veliko presenečenje – zlato kuverto z zlato vsebino. Kaj pa je v njej, pa bomo izvedeli v nedeljo.«

»Ob tej priložnosti bi se še enkrat zahvalila vsem, ki ste glasovali zame in me podpirali. HEJ, KOROŠKA GRE NAPREJ. Če ne na talentih, pa morda kje drugje«, še dodaja Dunja.

Naj omenimo, da jo boste v naslednjih dneh lahko videli na različnih nastopih po vsej Sloveniji. Med drugimi tudi na Predbožičnem koncertu v Črni na Koroškem, ki bo 21. 12. 2018 ob 19.00 v KD Črna.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.