Search
Close this search box.

Korošec konec septembra na Lotu zadel najvišji dobitek v tem letu

Na Lotu so konec septembra izžrebali sedmico, vredno 4.038.623 evrov, kar je najvišji dobitek v letošnjem letu. Po plačilu 605.793 evrov davka je srečnež za dobitno kombinacijo številk 13, 17, 25, 28, 29, 32 in 37 prejel 3,4 milijona evrov.

Igralec je dobitno kombinacijo Lota vplačal na novi spletni strani loterija.si. Danes pa smo iz neuradnih, ampak zanesljivih virov izvedeli, da je prevaljska občina na račun prejela nakazilo večje vrednosti, kar smo preverili tudi pri tajniku občinske uprave.

Danilo Vute je za Koroške Novice povedal, da so oktobra na TRR občine res prejeli večji znesek, in sicer dobrih 607.000 evrov, kar pomeni, da je to davek od srečnega dobitnika pri igri Lotu.

Glede na znesek pa lahko predvidevamo, da je prav tako v tistih dneh, ko je bila izžrebana sedmica, še nekdo s Prevalj pri igrah na srečo zadel manjši dobitek, saj je bil nakazan davek višji, kot bi bil od sedmice.

Vute je še dodal, da bo denar v celoti porabljen v proračunu za leto 2021, tako da za zdaj o porabi le tega še niso odločali.

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Jana
Jana
3 let nazaj

Čestitke dobitkarjem in občini Prevalje,ki zna vedno prav in v prid občanom porabiti denar. Bravo vsem!!🥂

Dogodki