Search
Close this search box.

Korošci zavzeli Kozino. Prevaljsko podjetje odprlo novo poslovno enoto (FOTO)


Na 20 tisoč kvadratnih metrih bodo v zaprtih in na odprtih površinah ponujali storitve carinskega skladiščenja, manipulacije carinskega blaga in sproščanje carinskih pošiljk v prosti promet.

Strateško izbrana lokacija skladišča je idealno stičišče med pomembnimi kraji kot so Sežana, Rijeka, Trst, Ljubljana, Luka Koper in drugimi večjimi mesti. Bližina večjih pristanišč, avtoceste in železnice so idealna prednost in korak k zmanjšanju vaših logističnih stroškov, so ob tem dodali v podjetju RCM.

Poleg poslovne enote Hrpelje-Kozina imajo druge poslovne enote v strateški bližini Luke Koper in letališča Jožeta Pučnika Ljubljana .RCM se s svojimi poslovnimi enotami prav tako nahaja na meji s Hrvaško, na Obrežju in Gruškovju, prav tako v Novem mestu.

Na današnjem odprtju skladiščno-carinskega centra v obrtno-industrijski coni Hrpelje-Kozina pa so sodelovali tudi Korošci. V kratkem kulturnem programu so nastopili člani Folklorne skupine KD Holmec, ki jo vodi ustanovitelj podjetja RCM Jani Sušnik. Prisluhnili smo Korošici Ditki, program pa je povezoval Jurij Berložnik. Gostje oziroma poslovni partnerji podjetja RCM, ki so se na Kozino pripeljali z vseh statističnih regij in tudi tujine, pa so uživali tudi ob petju in plesu Folklorne skupine Val Piran.

Irena, Jani in Dejan Sušnik so prerezali trak.

Prisotne sta nagovorila ustanovitelj podjetja RCM Jani Sušnik, ki se je zahvalil vsem zaposlenim, ki so v vseh teh letih pripomogli, da je danes podjetje tam, kjer je. Uspešno in prepoznavno, tako doma kot v tujini. Direktor Dejan Sušnik pa je zahvalo namenil izvajalcem in podizvajalcem, ki jim je predal tudi simbolična darila, košaro polno dobrot.

Vir: Sbc.si, RCM

Dogodki