Search
Close this search box.

Korošci smo bogatejši za deset inženirjev strojništva in sedem inženirjev mehatronike (FOTO)

Pred tednom dni so na Ravnah, na Višji strokovni šoli podelili diplome.

Na Višji strokovni šoli Ravne so v petek podelili diplome študentom, ki so v letu 2019 zaključili študij in diplomirali. Na Koroškem imamo po novem kar deset inženirjev strojništva in sedem inženirjev mehatronike.

Na Koroškem imamo po novem kar deset inženirjev strojništva in sedem inženirjev mehatronike.

Sedemnajstim diplomantom, ki so si prislužili nazive je diplome podelil ravnatelj Višje strokovne šole Ravne Zdravko Pavleković, pridružila pa sta se mu podžupan Občine Ravne na Koroškem Aljaž Verhovnik ter direktor Šolskega centra Ravne Dragomir Benko.

Sedemnajstim študentom so podelili diplome.

PODELITEV DIPLOM NA VIŠJI STROKOVNI ŠOLI RAVNE:

Iskrene čestitke vsem diplomantom in uspešno na novi poti.

Višja šola Ravne je nastala kot rezultat potreb gospodarstva na Ravnah ter širšega območja Koroške, ki se že stoletja ukvarja ter preživlja s kovinsko predelovalno industrijo.“Študentom dajemo sodobno, uporabno znanje ter prepotrebne veščine za  uspešno konkuriranje na trgu delovne sile in tako uspešno uresničujemo cilje izobraževalnih programov  strojništvo ter mehatronike ob nenehni  skrbi za  dobro vzdušje,  medsebojno spoštovanje ter ustrezno komunikacijo med študenti, mentorji v podjetjih ter predavatelji.” so zapisali na spletni strani Višje strokovne šole Ravne.

VIR: TIC Ravne, Višja strokovna šola Ravne

Dogodki