Search
Close this search box.

Koncert Maje Keuc in Uroša Perića “Cheek to cheek” v Ravnah na Koroškem

spletna stran Kulturnega centra Ravne

Vabita vas, da se jima pridružite danes ob 20:00 uri v Kulturnem centru Ravne. Vstopnice si lahko zagotovite TUKAJ ali rezervirate preko telefonske številke 051 638 100 (Andrej), ter jo naknadno poravnate na blagajni KC Ravne pred dogodkom.

Piše se leto 1950. V svoji najboljši opravi sedite v Blunote jazz klubu v New Yorku, v zraku se prepleta vonj parfuma, cigar in konjaka. Vaše telo opijajo soul/blues/jazz melodije v sožitju dveh žametnih glasov, ki vas zapeljivo vabita v svet občutkov in spominov, ki se vsaj tisti trenutek zdijo tako znani in polni hrepenenja, kot bi jih nekdaj že doživeli.

Koncert »CHEEK TO CHEEK« je glasbena poslastica dveh najbolj markantnih soul glasov črnske glasbe na domačih tleh, ki sta s svojo karizmatičnostjo in vrhunsko izvedbo prepričala že največja glasbena svetovna imena ( Quincy Jones, Sheila Raye Charles, Jacob Collier, Ernie Watts,…).

Tako Uroš Perić Perry kot Amaya Maja Keuc sta že uveljavljeni imeni na slovenski glasbeni sceni z dolgoletnimi izkušnjami in prisostvovanji na najbolj uveljavljenih odrih v tujini. Končno je napočil čas, da tesna glasbena prijatelja združita moči in svojo ljubezen do afriško-ameriške glasbe okronata s tem izjemnim glasbenim večerom.

Repertoar zajema priredbe soul/blues /jazz glasbenih uspešnic iz obdobja od 30-60tih let.