Search
Close this search box.

Koncert Eve Boto ob materinskem dnevu v Vuzenici

Eva Boto se s svojim koncertom ob materinskem dnevu vrača na rodno Koroško, tokrat prvič v Vuzenico.

Ob Materinskem dnevu bo Eva Boto, izjemno talentirana slovenska pevka in nekdanja predstavnica na Evroviziji, poskrbela za nepozaben glasbeni dogodek, tokrat prvič v Vuzenici. Zmagovalka Slovenske popevke in oddaje “Znan obraz ima svoj glas” bo z ekipo in posebnimi gosti obiskovalcem pričarala izjemno doživetje.

Eva Boto, ki je že dvakrat razprodala koncerte na Koroškem, se tokrat podaja korak naprej. Njena zadnja pesem, Tam kjer gori, ki jo bo izvedla s krasno ekipo in izjemnimi gosti, bo zagotovo navdušila občinstvo. Koncert bo potekal v osnovnošolski telovadnici v Vuzenici, ki bo v tem času postala prizorišče nepozabnega glasbenega doživetja.

Po razprodanih Valentinovih koncertih v Ljubljani, Šmarju pri Jelšah in Črnomlju, bo na Koroškem Evina pomladna turnejica v polnem zagonu.

Vabljeni v telovadnico osnovne šole v Vuzenico, v soboto, 23. marca, ob 19. uri, na nepozaben koncert Eve Boto z gosti.

Vstopnice lahko kupite v Pizzeriji Monini, Sprejemni pisarni Občine Vuzenica, Bar Huta, Baby center Radlje ter v spletni prodaji: info@evaboto.com.

Občinstvo se lahko pripravi na večer poln čustev, energije in nepozabnih glasbenih trenutkov. Materinski dan bo tako obogaten s čudovito glasbo in edinstveno izvedbo pesmi, Tam kjer gori, ki bo pustila trajen vtis v srcih poslušalcev.

Vabljeni.

Dogodki

Eva Boto se s svojim koncertom ob materinskem dnevu vrača na rodno Koroško, tokrat prvič v Vuzenico.