Kolesarsko tekmovanje Skok na Strojno prestavljeno

Organizator kolesarske dirke Mladinski svet Ravne na Koroškem sporoča, da zaradi težav z organizacijo kolesarskega tekmovanja Skok na Strojno, se dogodek iz 27. 8. 2022 prestavi na 4. 9. 2022.

Tekmovanje že 4. Skoka na Strojno bo potekalo v nedeljo, 4. septembra 2022. S startom ob 10:00 pri Mladinskem domu v Strojnski reki. Cilj bo v vaškem centru na Strojni.

Tekmovanje bo potekalo v treh kategorijah (cestno in gorsko kolo ter E-bike), ki bodo razdeljene na starostne skupine in spol, in sicer:

  • do 15 leta
  • od 16 do 35 leta
  • od 36 do 50 leta
  • nad 50 let

Pravila

Oblika izvedbe kolesarskega tekmovanja Skok na Strojno 2022 je kolesarska dirka s skupinskim startom.
Vsi tekmovalci se morajo na dan tekmovanja od 8:30 in najkasneje do 9:30 registrirati (prevzeti startno številko) pri prijavni službi, ki bo pri Mladinskemu domu v Strojnski reki.

Start dirke je na lokalni cesti pri Mladinskem domu v Strojnski reki, cilj pa pri cerkvi na Strojni.
Razdalja dirke znaša 9,5 km.
Zmagovalec je tisti, ki doseže najhitrejši čas v eni od kategorij tekmovanja. Absolutni čas se meri samo za kategoriji cestna in gorska kolesa. Vsi kolesarji tekmujejo na lastno odgovornost.
Potekala bo delna zapora ceste.

Prijavnina

Prijave potekajo preko strani www.msr.si.

Do 2. 9. znaša prijavnina 5 EUR. Na dan dogodka 4. 9., znaša prijavnina 15 EUR in jo je potrebno poravnati od 8:30 dalje pri Mladinskem domu.
Prijavnina vključuje: malico, pijačo in praktično darilo.

Nagrade

Pokali za absolutne zmagovalce v obeh spolih. Medalje za najboljše v vseh kategorijah in diplome za drugo in tretje uvrščene.

Vse dodatne informacije so na voljo na ms.ravne@gmail.com ali na spletni strani www.msr.si.