Search
Close this search box.

Kolesarska turneja SD ponesla glas sVOboDE po Dravski dolini (FOTO)

V soboto, 3 julija 2021, so se članice in člani, prijateljice in prijatelji socialne demokracije podali na kolesarsko turnejo v podporo referendumski kampanji PROTI zakonu o vodah. Kolesarjenje v organizaciji Območne organizacije SD Dravske doline je popeljalo slogan 'sVOboDE' od Dravograda, Vuzenice, Mute, Radelj ob Dravi, Ribnice na Pohorju do Podvelke.

Srečno pot jim je na začetku zaželel koroški poslanec SD Jani Prednik in izrazil zadovoljstvo, da se je mreža stranke na različne načine organizirala in aktivirala v jasni zavezi mobilizirati ljudi za udeležbo na referendumu. “Želim si, da skrb za čisto pitno vodo in ohranjanje standardov varovanja naših voda povezuje skupnosti, kot je danes ta akcija povezala kraje v Dravski dolini,” je poudaril Prednik.

Vsi kolesarji so uspešno in z dobro voljo opravili 45 km dolgo traso, ob vsakem postanku pa so jih spodbudno pričakali članice in člani lokalne SD s transparentom in osvežitvijo. Ob koncu poti jih je pozdravil predsednik OO SD Dravske doline Emerik Neumeister, ki je pozval vse prisotne, da oddajo svoj glas PROTI že na predčasnem glasovanju, ki bo od torka, 6. 7. do četrtka 8. 7.

Vir: SD