Search
Close this search box.

Ko pritisne vročina, v Vodnem parku Radlje poskrbijo za ohladitev

Vodni park Radlje ob Dravi je prava izbira za hlajenje v vročih poletnih dneh.

V vročih poletnih dneh, ko pritisnejo visoke temperature, vam osvežitev ponuja  naravno  plavalno jezero v Vodnem parku Radlje ob Dravi, kjer za čistočo vode in njeno kakovost  skrbijo naravni organizmi.

Kaj je lepšega, kot zaplavati v sveži vodi med lokvanji, skočiti s pomola ali pa se predajati sončnim žarkom sredi zelene oaze, obkroženi z zelenico in prijetno naravno senčko dreves. 

Seveda pa je poskrbljeno tudi za najmlajše in tiste, ki so mladi po srcu, saj se lahko v vodo podate tudi po toboganu.

Delovni čas Vodnega parka Radlje:  Vsak dan, od ponedeljka do nedelje med 10.00 ter 20.00 uro, razen v primeru slabega vremena.

Kopališče je primerno tako za plavalce kot tudi neplavalce, za otroke, od najmanjših do največjih, pravzaprav za vse, ki radi preživljajo čas v naravi, saj lahko obiskovalci poleg kopanja uživajo tudi v drugih dejavnostih na prostem – odigrajo lahko set ali dva odbojke na mivki, se soočijo s strahom pred višino na višinski postaji tik ob vodnem parku ali pa na sveže pokošeni travi odigrajo mini tekmo nogometa s prijatelji.

Cenik Vodnega parka Radlje najdete TUKAJ. Za otroke do 7. leta starosti pa je kopanje BREZPLAČNO.

In kaj je lepšega, kot po napornem poležavanju in sproščanju nekaj dobrega prigrizniti in popiti? Tako vas v Vodnem parku Radlje vabijo tudi na teraso, kjer vas čaka pester izbor jedi in pijače in seveda sladoleda, ki ga v vročih dneh nikakor ne sme manjkati.

Trenutna temperatura vode v Vodnem parku Radlje: 25,5 0C

Za vse tiste, ki pa bi si radi privoščili več kot nekajurni oddih, pa so na voljo prikupne lesene mlinske hišice v neposredni bližini kopališča, kjer si boste lahko pričarali romantičen večer sredi pšeničnega polja.

Zato vsaj za trenutek pozabite na vsakodnevne skrbi in skočite v Vodni park Radlje.

Za vse ostale informacije jih lahko pokličete na telefonsko številko 041 771 178, ali obiščite spletno stran https://www.greenresort.si/si/, kjer boste našli odgovore na vsa vaša vprašanja. Na njih pa lahko obrnete tudi preko e-pošte: info@greenresort.si.

Vabljeni!

Dogodki

Vodni park Radlje ob Dravi je prava izbira za hlajenje v vročih poletnih dneh.