Search
Close this search box.

Knjižnica Dravograd vabi na pitje jezikovnega čaja

Jezikovna zadruga Soglasnik v sodelovanju z Knjižnico Dravograd vabi na brezplačno jezikovno delavnico za odrasle "Jezikovna čajanka."

Jezikovna delavnica bo potekala 4. marca 2021, ob 17. uri prek spleta, prek aplikacije Zoom. Vodil jo bo izkušeni lektor in slovenist Marko Janša.

“Vsem nam se včasih zgodi, da kaj preberemo, pa ne razumemo čisto dobro, kaj smo pravzaprav prebrali in kako prebrane informacije naprej uporabiti,” so zapisali organizatorji. Na Jezikovni čajanki bodo v sproščenem pogovornem vzdušju predstavili načine, ki vam bodo olajšali razumevanje besedil. Pa tudi strategije, s katerimi si boste prebrano bolj zapomnili.

“Skupaj bomo tako uspešno odgnali strah pred nerazumevanjem besedil in pridobili samozavest pri samostojnem spopadanju z besedili, ki so pogosto lahko trd oreh,” pravijo organizatorji.

Prijave zbirajo na info@soglasnik.si in knjiznicadra@dra.sik.si. Podrobne informacije o poteku in načinu izvedbe pa vam bodo posredovali po prijavi. Organizatorji sporočajo, da je število mest omejeno, prednost pri prijavi pa imajo člani Knjižnice Dravograd.

Projekt Jezikovna čajanka izvaja Jezikovna zadruga Soglasnik v sodelovanju s Knjižnico Dravograd s podporo Ministrstva za kulturo.

VIR: Knjižnica Dravograd

Jezikovna zadruga Soglasnik v sodelovanju z Knjižnico Dravograd vabi na brezplačno jezikovno delavnico za odrasle "Jezikovna čajanka."