Search
Close this search box.

KMKC Kompleks vabi na otroško predstavo Vsi tako drugačni

KMKC Kompleks vabi na otroško, plesno-igrano predstavo, ki bo 8. januarja 2024.

Organizatorji KC Ravne, KMKC Kompleks in ZKŠTM Ravne organizirajo dogodek za otroke, in sicer Plesno-igrano predstavo Vsi tako drugačni v izvedbi plesne šole Spin.

Otroška predstava bo na ogled v ponedeljek, 8. januar 2024 ob 17. uri v KMKC Kompleks.

V predstavi spoznate štiri nadvse posebne in zanimive živali, ki srečajo Mojco na deževen dan. Ob srečanju se spletejo nenavadna, a posebna prijateljstva. Mojca se spoprijatelji z žabo Velikousto Justo, ki ima predolg jezik, okorno želvo Počasno Jasno, pajkom po imenu Mnogonogi Gogi in mravljico Marljivo Ivo, ki tako hiti, da še za kosilo nima časa. Skupaj postanejo nenavadna, a iskrena druščina prijateljev. Nauk zgodbe je, da je svet čudovit zaradi razlik, ki nas bogatijo ob vrednotah, kot so drugačnost, strpnost in enakost. V odrskem kolažu predstave so združili najbolj zanimiva dogajanja za otroke, igro, petje in ples.

Predstava traja 45 minut in je namenjena otrokom od 2. do 8. leta starosti.

Scenarij: Klavdija Dovečer // Režija: Alice Čop // Koreografija: Mojca Robič // Produkcija: Plesna šola Spin, Festival Velenje // Igrajo: Mojca Robič, Lana Đuričić, Korina Pirtovšek, Taja Merkač, Evita Benčina in plesalci Plesne šole Spin.

Vstopnina znaša 7 eur, vstopnice bodo na voljo eno uro pred začetkom predstave, število mest je omejeno.

Vir: KMKC Kompleks

Dogodki

KMKC Kompleks vabi na otroško, plesno-igrano predstavo, ki bo 8. januarja 2024.