Search
Close this search box.

Kmetija Tibaot ponuja kokoši nesnice po ugodni ceni in z brezplačno dostavo

Kmetija Tibaot je kmetija z dolgoletnimi izkušnjami na področju vzreje perutnine.
Fotografija je simbolična

Kmetija Tibaot iz Ljutomera, ki se ponaša z več kot 30-letno tradicijo, prodaja kokoši nesnice po ugodni ceni in z brezplačno dostavo po vsej Sloveniji. Novost letošnje ponudbe je tudi prodaja na Vranskem.

Na kmetiji vzrejajo nesnice različnih sort: grahaste, rjave in črne. Zagotavljajo, da so njihove kokoši tik pred nesnostjo, kar pomeni, da boste že kmalu po nakupu imeli svoja prva domača jajčka.

Kmetija Tibaot se nahaja na naslovu Babinci 49, 9240 Ljutomer, obdelujejo preko 50 ha kmetijskih površin in tako sami zagotavljajo večino potrebne hrane za živali. Za nesnice zagotavljajo stalen veterinarski nadzor, pred prodajo so veterinarsko pregledane in cepljene, kar zagotavlja 100% varen nakup nesnic brez bolezni.

Njihovi objekti za vzrejo so novejši in tehnološko posodobljeni, celoten proces reje nadzira računalniki sistem, saj je pri reji jarkic tehnologija zelo pomembna ker s tem zagotavljajo dobro počutje živalim.

Celotno prodajo vzrejenih živali zagotavljajo sami, saj le tako dosegajo neposreden stik z kupci, jim svetujejo, saj je vsak kupec zanje zelo pomemben. Z vsemi kupci gojijo dolgoročen partnerski odnos, saj z nekaterimi sodelujejo že več kot 25 let in takšno zvestobo nagrajujejo tudi z najugodnejšimi cenami na tržišču.

Če si želite še pred poletjem pridobiti nove nesnice, je Kmetija Tibaot prava izbira. Zaradi velikega povpraševanja vam svetujemo, da pohitite in si zagotovite svoje kokoši čim prej.

Za več informacij in naročila pokličite telefonsko številko 02 582 14 01.

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina
Katarina
1 mesec nazaj

Sem zelo zadovola z njihovimi kokoši sem njhova stalna stranko in so res prijazni ter ti svetujejo kako naprej delati z mladimi jarkicami

Last edited 1 mesec nazaj by Katarina
Kmetija Tibaot je kmetija z dolgoletnimi izkušnjami na področju vzreje perutnine.