Search
Close this search box.

Kmalu nepozaben koncert ob dnevu žena na Kopah. Moči bosta združila Danijela in Luka Basi

Na Kopah vas čaka nepozabno glasbeno doživetje v družbi izjemnega glasbenega tandema - Danijele Martinović in Luke Basija. Večer, ki ga ne smete zamuditi.

Velikemu koncertu ob dnevu žena boste lahko priča v soboto, 9. marca 2024, ob 20. uri. Z roko v roki bosta nastopila imenitna pevka iz sosednje Hrvaške, Danijela Martinović in stari znanec Kop, Luka Basi.

Danijela Martinović je bila članica uveljavljene glasbene skupine Magazin od leta 1991 do 1996, nato je začela svojo solo kariero. Znana je po številnih glasbenih uspešnicah: Da je slađe zaspati, Zovem te ja, Što sam ja, što si ti, Neka mi ne svane in še in še … Predstavila se je tudi na evrovizijskem odru. Znana pa je tudi po tem, da je bila v dolgoletni zvezi s Petrom Grašom. Energična pevka s Splita bo poskrbela za nepozabno “fešto” tudi na Kopah in to v družbi zapeljivega domačina s Koroške, ki rad prepeva tudi dalmatinske melodije – nepogrešljivim Luko Basijem.

Več informacij o dogodku najdete TUKAJ. Svojo vstopnico pa si lahko zagotovite TUKAJ.

Tukaj pa so še priporočila organizatorja:

V izogib gneče na vhodu naprošajo, da na prizorišče pridete prej. Odprtje vhoda bo ob 20. uri.
Vstopnice (klasične in print@home) bodo na vhodu pregledane s posebnim čitalcem vstopnic.
Parkirni prostori za obiskovalce so na voljo na standardnih parkiriščih okoli prizorišča, vstop je na voljo vsem polnoletnim osebam (+18).

Ženska je najbolj čuteče in ranljivo bitje, ki si zasluži vso spoštovanje. Nosi tudi najlepše poslanstvo – biti mama, žena, babica, prijateljica … Naj bo to nepozaben poklon prav vsem. Vabljene in dobrodošle skupaj s spremljevalci!

Vir: FB Kope

Dogodki

Na Kopah vas čaka nepozabno glasbeno doživetje v družbi izjemnega glasbenega tandema - Danijele Martinović in Luke Basija. Večer, ki ga ne smete zamuditi.