Search
Close this search box.

Kimperk teater in katra Fratar napolnila telovadnico OŠ Vuzenica

Skupaj zbranih dobrodelnih sredstev je že 230.000 evrov. Sinoči sta svoj neprecenljivi del dodala še Občina Vuzenica ter Kimperk teater. Bravo!

Sinoči, ob 18. uri je bil v Vuzenici poseben večer. Namenjen vsem mamam, a tudi dobrodelnosti in smehu. Za veliko dozo smeha je poskrbela zasedba Kimperk teater, ki je polno telovadnico obiskovalcev nagovorila v svoji “kimperščini”.

Na obisk je prišla v Vuzenico tudi katra Fratar, ki ne počiva. Svojo dobrodelno pot še stopnjuje in sinoči je dodala nov kamenček v mozaik svojega neprecenljivega poslanstva.

Na začetku prireditve, sta župan Občine Vuzenica Franjo Golob in član Kimperk teatra Robi Plimon enemu izmed bratov Fratar, predala dva darilna bona v skupni vrednosti 1000 evrov. Kimperk teater se je odpovedal honorarju (500 evrov). Drugi del zneska, pa je dodala Občina Vuzenica (500 evrov). Prelepa gesta, ki je vsem narisala nasmeh na obraz. Tako so sinoči v sodelovanju z Občino Vuzenica, TIC-em Vuzenica ter Kimperk teatrom zbrali skupaj 1.205,85 evrov prostovoljnih prispevkov.

Takole so zapisali na facebook profilu katre Fratar:Po čudoviti soboti in s humorjem obarvanem večeru, je čas za spanje. Naša Katra Fratar, je skupaj z zneskom iz Pahorjeve dražbe, vredna že več kot 230.000 EUR. Ali lahko verjamete? TO JE FENOMENALNO!!! ŽE ZDAJ SE SKUPAJ VESELIMO ZA Društvo Junaki 3. nadstropja, Inštitut Zlata Pentljica, otroci z rakom in Splošna bolnišnica Slovenj Gradec!”

Res, to je fenomenalno in skoraj neverjetno. Kot je neverjetno, da v naši sredini živi družina Fratar, ki ima tako veliko in odprto srce. Njihova dobrota nima mej in hvaležni smo ter jim izražamo vso spoštovanje. 230.000 evrov je dih jemajoč znesek dobrodelnih sredstev in ob tej številki nam igra srce.

Imeniten večer je bil. Ni manjkalo humorja, dobre volje, lepih dejanj in toplih stiskov dlani. Toplo pri srcu ni bilo le mamam, ki so včeraj praznovale – ampak vsem prisotnim obiskovalcem, ki so telovadnico OŠ Vuzenica napolnili do zadnjega kotička.

Vir: Fb katra Fratar in TIC Vuzenica

Dogodki

Skupaj zbranih dobrodelnih sredstev je že 230.000 evrov. Sinoči sta svoj neprecenljivi del dodala še Občina Vuzenica ter Kimperk teater. Bravo!