Search
Close this search box.

Kd Šok teater Mežica bo v Črni na Koroškem predstavil komedijo Televisa presenta

Na materinski dan se boste lahko do solz nasmejali v Kulturnem domu Črna na Koroškem. Ne pozabite, da smeh je pol zdravja.


Avtorski projekt si boste lahko ogledali v soboto, 25. marca, ob 18. uri v Kulturnem domu Črna na Koroškem.

Ob materinskem dnevu podarjata predstavo Občina Črna na Koroškem in Zveza kulturnih društev.
Pridružijo se lahko seveda tudi boljše polovice.

Avtorski projekt po motivih zbirke Ljubezenske in šaljive slike al fresco avtorja José Luis Alonso De Santosa. V modernem svetu smo pogosto zasuti z informacijami. Ujamemo se v fikcijo, ki nam jo mediji pošiljajo in včasih enostavno ne moremo izvedeti, kaj je res in kaj ni. Zato morda otopimo in enostavno prestavljamo kanale televizije enega za drugim. Mislimo, da iščemo pristen kontakt s sočlovekom. Ampak to je le iluzija, ki nam je ponujena. Vse to je igra. Se lahko rešimo iz nje in najdemo pristen kontakt, pristno ljubezen?

Za režijo je poskrbel Peter Rubin. Igrajo: Domen Grauf, Barbara Jelen, Natalija Petrič, Lovro Potočnik in Tamara Rutnik. Asistent režije je Gregor Podričnik. Za tehniko bo poskrbel Matej Podričnik. Za idejno zasnovo reklam je poskrbel Dejan Dimec, za montažo videov pa Ambrož Pivk in Peter Rubin.

Nastopajoči v reklamah so Brigita Praprotnik, Peter Rubin, Gregor Podričnik, Špela Šavc, Jurij Berložnik, Tomaž Ranc.

Lepo vabljeni!

Vir: JSKD OI Ravne na Koroškem

Dogodki

Na materinski dan se boste lahko do solz nasmejali v Kulturnem domu Črna na Koroškem. Ne pozabite, da smeh je pol zdravja.