Search
Close this search box.

Katra Fratar podira mejnike. Še dober teden dni in dobila bo novega lastnika

Meje neverjetnega podira družina Fratar iz Dravograda, ki je za starodobni Renault 4, letnik 1991, plačala osupljivih 60.000 evrov in to za dober namen. Izjemna ideja bivšega predsednika republike, ki je dobila dih jemajočo nadgradnjo.

Od 1. marca in vse do 26. marca, je bilo nakazanih na račun Rdečega križa Dravograd že 171.826,35 evrov dobrodelnih sredstev. Če k temu znesku prištejemo še kupnino, ki jo je družina Fratar odštela za katro – znesek presega že 230.000 evrov. Osupljiva vsota za dober namen in neverjetna akcija, ki jemlje dih na vsakem koraku.

Dobrodelna akcija in popotovanje katre z družino Fratar bo trajala še vse do torka, 4. aprila, ob 15. uri, ko bo potekalo v dvorani Špic D Dravograd, finalno žrebanje dobitnika oz. novega lastnika katre. Takrat se bo na dogodku pridružil tudi bivši predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, ki bo seveda tudi opravil žreb.

Katra, ki je že kar v zrelih letih, ohranja odlično kondicijo in ne popušča. Še vedno jo lahko zasledite na vseh poteh naše regije Koroške. Prav tako pa ne popuščajo dobrosrčni ljudje, ki anonimno ali javno donirajo sredstva za dober namen. K akciji zbiranja sredstev se je tako pridružila še lovska družina Libeliče.

Lovska družina Libeliče

Na Facebook profilu Katra Fratar pa so zapisali tudi: “Družini Regoršek (Marijan Regoršek), se iz SRCA NAJLEPŠE ZAHVALJUJEMO ZA OBISK in DONACIJO!”

Dobrodelna katra Fratar združuje ljudi in piše čudovito zgodbo navdiha. Zbrana sredstva bodo namenjena – kot smo že večkrat omenili – Inštitutu zlata pentljica, društvu Junaki 3. nadstropja in Splošni bolnišnici Slovenj Gradec.

Koroška poka od ponosa, da imamo v svoji sredini tako nesebične ljudi, da znamo stopiti skupaj in da smo dober zgled in navdih mnogim. Pomembno je, da znamo biti človek človeku in dobrota je vrlina redkih v teh časih. Poslanstvo družine Fratar je izjemno!

Vabljeni, da jim izkažete vso spoštovanje in podporo tudi v torek, 4. aprila, ob 15. uri, ko bo v dvorani ŠPIC D Dravograd potekalo sklepno dejanje ene najbolj srčnih dobrodelnih akcij, ki jih pomnimo.

Dogodki

Meje neverjetnega podira družina Fratar iz Dravograda, ki je za starodobni Renault 4, letnik 1991, plačala osupljivih 60.000 evrov in to za dober namen. Izjemna ideja bivšega predsednika republike, ki je dobila dih jemajočo nadgradnjo.