Search
Close this search box.

Katra Fratar iz dneva v dan še stopnjuje svojo neizmerno dobrodelnost

Katra Fratar ne počiva. Tudi mi jo spremljamo na vseh njenih poteh. Poslanstvo, ki ga širi pa ima globoko sporočilo in neprecenljivo vrednost. Družina Fratar, hvala. Koroška vam daje globok poklon!

Včeraj, 21. marca 2023 so se odzvali povabilu Dnevnega centra na Ravnah na Koroškem, ki je seveda delovna enota CUDV Črna na Koroškem. Tja jih je povabila Mihaela Knez.

V Dnevnem centru na Ravnah na Koroškem so jih toplo sprejeli in se obiska družine Fratar seveda zelo razveselili. Tukaj svoje dopoldneve preživljajo junaki, ki so od družbe kdaj tudi pozabljeni in nekoliko potisnjeni na rob. V spomin na srečanje z dobrodelno Katro, ki so jo z iskricami v očeh in z velikim aplavzom sprejeli, so jim podarili obesek, ki so ga izdelali sami. Lepa gesta in srčno srečanje. Bilo je prijetno druženje.

Za naslednjo postajo si je Katra včeraj izbrala dvorišče Gimnazije in Srednje šole Ravne na Koroškem, sledil je obisk stanovalcev Doma starejših na Prevaljah. Sprejela jih je ga. Andreja in vodstvo doma. Stanovalci so se z nostalgijo spomnili dni, ko so se Katre v takšni ali drugačni barvi, vozile po koroških cestah. Za trenutek so se vrnili v leta svoje mladosti in ob nostalgiji jim je bilo lepo in toplo pri srcu.

Na facebook profilu Katra Fratar so še zapisali: “Pot nas je zapeljala še do podjetja Hapro-družine Pristovnik, nato do podjetja TEHiMPEX- David Pori (poslovodja) in še do podjetja BARTOG-Lovro Cofl (poslovodja). Z njimi dobro sodelujemo. Zahvaljujemo se jim za topel sprejem in donacijo.

Za tem se je najbolj popularna in tudi najbolj dobrodelna katra zapeljala še do Mežice, kjer so jih odprtih rok in z velikim nasmehom pričakali zaposleni in vodstvo podjetja Ferolin-družina Lindenbaum, ki je poskrbela za donacijo. Zapisali so: “Iz srca se vsem zaposlenim in družini Lindenbaum, iskreno zahvaljujemo za donacijo.”

V zapisu na facebooku so še dodali: “Ker vožnja utrudi dobrodelno Katro in predvsem nas, smo se okrepčali v Gostilni Krebs, pri Nataši Pratnekar. Siti in odžejani, polni spominov, pisanih kot mavrica, smo se odpeljali nazaj proti Dravogradu, kjer si bo naša dobrodelna Katra Fratar odpočila, saj je jutri nov dan.

Danes dobrodelna Katra Fratar že vselo nadaljuje svoje poslanstvo in širi dobrodelnost neprecenljive vrednosti. Spremljamo jo na njenih poteh in seveda vas bomo še obveščali kam vse jo je zanesla njena pot. Ni več najmlajša, ampak energija ji nikakor ne pohaja in še vedno piše najbolj mavrične in najbolj srčne ter sončne strani čudovite knjige, katere avtor je izjemna družina Fratar.

Vir: FB Katra Fratar

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Ivo
Ivo
1 leto nazaj

Dajte no, dobrodelnost je postranska stran, dobiček pa glavna stran organizatorja. Nismo naivnosti!

Dogodki

Katra Fratar ne počiva. Tudi mi jo spremljamo na vseh njenih poteh. Poslanstvo, ki ga širi pa ima globoko sporočilo in neprecenljivo vrednost. Družina Fratar, hvala. Koroška vam daje globok poklon!