Search
Close this search box.

Kamnoseštvo Korpar nagrobnike izdeluje že več kot 65 let

Kamnoseštvo KORPAR je družinsko podjetje, ki se ukvarja predvsem z izdelavo nagrobnikov, njihovim popravilom ter nadgradnjo, izdelavo graviranih ter montažo kovinskih napisov, izdelavo okenskih polic, stopnic, kuhinjskih pultov ter ostalih izdelkov iz naravnega kamna.

Kamnoseštvo KORPAR je družinsko podjetje, katerega tradicija sega v leto 1955, ko je Ciril Korpar v Dvorjanah, v svoji majhni delavnici, pričel z izdelavo nagrobnikov, okenskih polic ter stopnic. Večinoma so se v začetku izdelovali izdelki iz terace, saj je bilo zelo težko priti do naravnega kamna. Leta 1984 je obrt prevzel sin Darko Korpar in tradicijo ohranjal vse do leta 2013, ko je podjetje prešlo v roke Korpar Boštjana, ki ohranja tradicijo vse do danes.

V Kamnoseštvu Korpar, stranke obravnavajo individualno, saj se radi posvetijo vsakemu posebej in ugodijo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam na področju kamnoseštva.

Za postavitev nagrobnikov potrebujete na večini pokopališč soglasje upravljalca pokopališča, saj so na nekaterih pokopališčih predpisane točno določene dimenzije nagrobnikov ter njihova postavitev v prostor.

Cene nagrobnikov so odvisne od dimenzij, vrste materiala, izvedbe nagrobnika, nagrobne opreme, vrste napisa. Kot pri večini individualno izdelanih produktov oz. izdelkov, so tudi tukaj cene precej različne. Nudijo vam tudi 3D izris nagrobnika za lažjo odločitev. Priporočamo vam, da jih kontaktirate in vam pomagajo pri izbiri.

Izbirate lahko med različnimi nagrobniki:

ŽARNI:

ENOJNI:

DRUŽINSKI:

V sodelovanju s podjetjem Charon’s ferry vam nudijo tudi brezčasni spomin. Novost, s katero lahko na spomeniku naših najdražjih pustimo več kot le ime in letnico. Lahko povemo nekaj o njihovem življenju, kaj so imeli radi, in zberemo slike življenjskih dogodkov, ki so jim nekaj pomenili ter spomin nanje ohranimo tudi za prihodnje rodove.

Poleg nagrobnikov pa izdelujejo tudi okenske police, stopnice, kuhinjskihe pulte ter ostale izdelke iz naravnega kamna.

DELOVNI ČAS

  • Ponedeljek : 8:00 – 16:00
  • Torek : 8:00 – 16:00
  • Sreda : 8:00 -16:00
  • Četrtek : 8:00 – 16:00
  • Petek : 8:00 – 15:30
  • Sobota : po predhodnem dogovoru oz. naročilu
  • Nedelja in prazniki : zaprto

Za oglede na pokopališču ali obisk izven delovnega časa vas naprošajo, da jih predhodno pokličete na telefonsko številko 040 240 491 ali jim pišete na kamnosestvo@korpar.si

V Kamnoseštvu Korpar vas pričakujejo, da vam dokažejo, zakaj vam ne bo žal, če jih izberete za izvajalca kamnoseških del.

Kamnoseštvo KORPAR je družinsko podjetje, ki se ukvarja predvsem z izdelavo nagrobnikov, njihovim popravilom ter nadgradnjo, izdelavo graviranih ter montažo kovinskih napisov, izdelavo okenskih polic, stopnic, kuhinjskih pultov ter ostalih izdelkov iz naravnega kamna.