Search
Close this search box.

Kako bo s poukom v sredo?

Zaradi slabih vremenskih razmer je danes na ponekod na Koroških šolah odpadel pouk. Tudi jutri bodo nekatere šole ostale zaprte.

Na OŠ Neznanih talcev Dravograd pouk BO. Na podružnični šoli Ojstrica tudi jutri v sredo, 13.12.2017, ne bo pouka in ne vrtca.  Učence in starše prosimo za previdnost. Zadrževanje okoli starega dela šole in za šolo je prepovedano. Zjutraj in po pouku bo organizirano v okolici šole varstvo prostovoljcev Zveze šoferjev, tako da bo za varnost čim bolj poskrbljeno. Zaradi del na strehi bo zaprta cesta za šolo, parkiranje za šolo ne bo možno. Vse zaposlene in obiskovalce naprošamo, da parkirajo pri hotelu Traberg in pridejo v šolo peš. Organizirano bo tako jutranje varstvo kot podaljšano bivanje. Izvajal se bo tudi Zdrav življenjski slog. Vse ostale popoldanske dejavnosti (zunanji izvajalci) bodo v terminu od 13. 12. do 15. 12. 2017 začasno odpadle. Šolski prevozi iz vseh smeri so začasno urejeni.

Iz OŠ Brezno-Podvelka so sporočili, da od srede, 13. 12. 2017, dalje pouk potekal po ustaljenem urniku. Učenci naj imajo s seboj žepno svetilko. Za prehrano, jutranje varstvo in podaljšano bivanje bo poskrbljeno. V enoti vrtca Brezno bomo zagotavljali le nujno varstvo otrokom v vrtcu.

Iz OŠ Prevalje sporočajo, da obstaja možnost, da na podružničnih šolah tudi jutri ne bo električnega toka. V tem primeru, tudi šola ne bo delovala (ogrevanje, prehrana). Prav tako bo zaprt vrtec Leše. Ceste bodo praviloma očiščene. Če starši presodijo, da je pot v šolo nevarna, naj otrok ostane doma.

Iz OŠ Črne na Koroškem sporočajo, da jutri pouk poteka normalno. Odprt bo tudi vrtec. Prevoz za vozače jutri še ne bo zagotovljen, zato prosijo starše, da, v kolikor ocenijo, da je pot v šolo varna, otroke sami pripeljejo v šolo. V podružnični šoli Žerjav jutri pouk ODPADE. Otroke lahko pripeljete v šolo in vrtec v Črni.

V ostalih šolah in vrtcih pouk poteka normalno. O kakršnihkoli spremembah vas bomo obveščali.

Dogodki