Search
Close this search box.

Jutri slavnostna otvoritev Bike parka Poseka

V soboto, 22. junija, se bo tudi uradno začela sezona v prenovljenem Bike parku Poseka.

Po obilici preglavic, ki jih je letos povzročilo slabo vreme in velika količina padavin, se je sezona v Bike parku Poseka v sredo, 19. junija 2024, končno začela. V Bike parku so končno zagnali vlečnico za kolesa, vse proge pa so pripravljene na poletno sezono furanja.

Jutri, 22. junija 2024, bo Bike park Poseka doživel tudi uradno otvoritev in začetek sezone. Program dogajanja ob slavnostnem odprtju parka se bo začel ob 9. uri, obsegal pa bo tako predstavitve kot tudi pozdravne nagovore. Sledil bo slavnostni prerez traku ter prva uradna vožnja po prenovljenih progah.

Na uradnem začetku sezone to soboto, bo v Bike parku Poseka še posebej pestro, saj vas bodo na prizorišču čakale tudi stojnice in pestra kulinarična ponudba, tako da bo poskrbljeno za lačne želodčke in žejo.

V prenovljenem Bike parku Poseka, bodo lahko kolesarski navdušenci uživali v kopici novosti, saj so pred letošnjo sezono poskrbeli za veliko sprememb in izboljšav v parku, s katerimi so še dodatno obogatili že tako priljubljeno gorsko-kolesarsko destinacijo.

Ob tem iz ekipe Bike parka Poseka sporočajo, da so v letošnji sezoni nekoliko spremenili delovni čas parka in so med dneve za furanje dodali tudi četrtek. Tako lahko v bike parku uživate od srede do petka med 15. in 20. uro, ob sobotah in nedeljah pa med 9. in 20. uro.

Vabljeni, da se pridružite ekipi Bike parka in vsem kolesarskim navdušencem ob sobotnem uradnem začetku sezone na Poseki.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

V soboto, 22. junija, se bo tudi uradno začela sezona v prenovljenem Bike parku Poseka.