Search
Close this search box.

Jutri bodo v Slovenj Gradcu namesto vas kuhali na Odprti kuhni

Edinstvena kulinarična tržnica Odprta kuhna se je tudi letos odpravila na pot po Sloveniji. To soboto, 9. septembra 2023, pa se bo ustavila tudi v Slovenj Gradcu.

V soboto, 9. septembra, boste lahko razvajali svoje brbončice na Odprti kuhni v Slovenj Gradcu, in sicer Trgu svobode ter Glavnem trgu poslovili z dnevom, posvečenim raziskovanju okusov finih grižljajev in žlahtnih požirkov iz vse Slovenije. Dogajanju se lahko pridružite med 11. in 21. uro.

Županje in župani občin, v katerih gostuje Odprta kuhna, se strinjajo, da priljubljena kulinarična tržnica popestri družabni utrip, saj v mesta pripelje obiskovalce od blizu in daleč ter jim predstavi kulinarično ponudbo, ki v takšni pisani podobi ni na voljo vsak dan.

Vse Odprte kuhne bodo potekale v skladu z načeli organizacije okolju prijazne tržnice – jedi in pijače bodo stregli le v biorazgradljivih materialih in povratni embalaži, poskrbeli pa bodo tudi za možnost ustreznega ločevanja odpadkov.

Njihov obisk mesta miru, ki ga že tradicionalno soorganizirajo v sodelovanju z Javnim zavodom za turizem, šport, mladinske in socialne programe SPOTUR, pa tokrat ne bo le brezskrbno druženje ob dobri jedači in pijači. Saj niso pozabili, da so pred približno enim mesecem poplave hudo prizadele tudi slovenjgraško občino.

Zato bodo pri Odprti kuhni pomagali z donacijami, ki jih bo Mestna občina Slovenj Gradec namenila sanaciji škode po neurju, pomagate pa lahko tudi vi – z nakazilom na TRR SI56 0131 2010 0010 322 (BIC: BSLJSI2X, sklic: 00 0408-2023, namen: poplave 2023, koda namena: CHAR).

Pridite torej na Odprto kuhno ter odprite srca in pomagajte tistim, ki to najbolj potrebujejo!

Za vse dodatne informacije spremljajte tudi www.odprtakuhna.si, kjer se lahko prijavite na nihove tedenske e-novičke

Dogodki

Edinstvena kulinarična tržnica Odprta kuhna se je tudi letos odpravila na pot po Sloveniji. To soboto, 9. septembra 2023, pa se bo ustavila tudi v Slovenj Gradcu.